Mici pocnituri la virarea rotilor!
Hello, vin aici cu aceasta intrebare deoarece e posibil ca unora sa li se fi intamplat si sa stie ce ar putea fi, oricum voi face o vizita mecanicului cat de curand dar pana atunci poate aflu una alta
Ieri am facut o intoarcere la stanga cu ceva viteza si s-a auzit o pocnitura pe partea dreapta, n-am bagat de seama pana am ajuns la primul semafor unde am inceput sa misc de volan stanga - dreapta ; cam la orice miscare a rotilor (stanga sau dreapta) se aude o mica pocnitura, nu pot sa-mi dau seama cam ce ar fi, doar la viraje se aude cand masina este oprita din mers sau aproape oprita din mers. Precizez ca volanul nu are joc deloc, iar acele pocnituri parca se aud mult mai des atunci cand dau cu spatele si rotile sunt virate aproape maxim spre oricare directie.
Intai de toate eu m-am gandit la caseta dar n-ar avea de ce pentru ca nu am joc in volan, in al doilea rand m-am gandit ca poate sa se fi rupt o spira de la arc? Nu stiu..
Daca ar cineva vreo idee despre ce ar putea fi.. va sunt recunoscator
Merci

Intai de toate eu m-am gandit la caseta dar n-ar avea de ce pentru ca nu am joc in volan, in al doilea rand m-am gandit ca poate sa se fi rupt o spira de la arc? Nu stiu..
Daca ar cineva vreo idee despre ce ar putea fi.. va sunt recunoscator
Merci
-
SLV 3 - Member
- Maşina: Ford Mondeo 3, Ghia, 2.0 16v