Schimbare 5000rds eon cu 6000CD
Si iarasi va stresez cu o intrebare! Am de gand sa fac urmatoarele: leduri la usi si la picioare (nu prea evidente sa nu o dam in tiganie), priza portbagaj de 12V, ceva leduri in portbagaj (in suportul de plastic de pe margine de sus, legate la plafoniera portbagajului, pentru mai multa lumina atunci cand este nevoie), schimbarea culorii consolei de pe bord si a bandourilor de pe usi, dar si..... SCHIMBAREA UNITATII AUDIO CARE ESTE EA UN 5000 rds EON.
De celelalte, m-oi descurca, dar orice sfat este bineprimit
Acum intrebare: merge sa pun un 6000cd, ceva gen cea de mai jos, in locul unitatii existente, fara sa pierd comenzile de langa volan si fara alte adaptoare de cate 100 euro bucata?
Va multumesc anticipat si anunt ca am cautat vreo trei zile fara sa gasesc nimic legat de acest transfer!
De celelalte, m-oi descurca, dar orice sfat este bineprimit
Acum intrebare: merge sa pun un 6000cd, ceva gen cea de mai jos, in locul unitatii existente, fara sa pierd comenzile de langa volan si fara alte adaptoare de cate 100 euro bucata?
Va multumesc anticipat si anunt ca am cautat vreo trei zile fara sa gasesc nimic legat de acest transfer!

- Fişiere ataşate
-
- 6000 cd gen fiesta????
- 6000.jpg (7.92 KiB) Vizualizat de 1996 ori
Nu lua viata prea in serios! Oricum nu rezisti glumelor pe care ti le face!!!
-
shtresatu - Incepator
- Maşina: Multumit posesor de Focus 1.8 TDDI, 90 CP, iunie 2000!
- VIN: WF0NXXGCDNYD24973