Info:
Modelul pe care il ai tu pe masina acum este 1,8DIN.
Ce vrei tu sa pui este 2DIN.
Daca vei folosi modelul de la Sony, este posibil sa nu functioneze comenzile tale de pe langa volan (trebuie sa te informezi)
Daca vei folosi modelul de la Sony sau echivalentul lui de la Ford -modelul oval-(6000cd) trebuie sa sti ca va trebui sa tai urechile de prindere ale aparatului, sa tai din consola centrala, sa tai din plasticul ce sustine cdplayer-ul, nu vei mai putea folosi avaria (va trebui sa ii gasesti un alt loc de fixare), vei renunta la scrumiera (in urma taieturilor facute).
Pentru ca rezultatul sa fie unul decent va trebui sa modelezi consola centrala cu fibra de sticla, chit si apoi vopsita sau autocolant.
Pretul pentru aceasta etapa este de aproximativ 130 lei. Asta daca ai restul de scule (freza sau ceva similar, polizor sau flex mic, smingher) si multa indemanare -probata in timp si nu doar presupusa.
Asadar va trebui sa iei in considerare si pretul de achizitie al cd player-ului fie Ford fie Sony (personal cred ca Sony se aude mai bine, dar la mondeo cel putin mai are o placa cu electronice -cred eu crosovere- sub torpedou).
Alt fapt pe care mai trebuie sa il stii este ca receptia pe radio nu este deloc grozava, iar sunetul (cu dif originale) nu va suferii schimbari majore.
Vezi toate paginile aici
viewtopic.php?f=20&t=23305&st=0&sk=t&sd=a&hilit=cd+6000+oval&start=60Daca se merita sau nu tu decizi. Decide de la inceput unde vei monta butonul de avarie (fiindca si asta va insemna niste bani si munca).