Se sparge furtun alimentare combustibil.
Am o mare problema, dupa cum spuneam si in titlu, de aproximativ o luna, furtunul de alimentare cu benzina, care intra in "riglata cu injectoarele" se sparge / taie / rupe etc de cel putin o data pe saptamana. Am pus si furtn care tine 10 BAR ( furtun folosit la instalatii GPL) si tot s-a rupt, pus si furtun intarit cu sfoara si pe deasupra( manson impletit ) si furtun care are in carne impletitura cu sfoara .... NU STIU CE SA MAI FAC... este foarte naspa sa mergi cu masina si subit sa te inunde un miros aspru de benzina ... sa tragi pe dreapta si sa schimbi furtunul ca de .. acum sunt expert la schimbat ...
buba este ca am si un prichindel de 8 luni si nu apreciaza vaporii de benzina ...
la service am fost si am schimbat furtunul si aia dupa ce s-o rupt .. au dat din umar ca de .. nu stiu ce are .."furtunul era buna" asa spun ..
VA ROG AJUTOR .. UN SFAT .. O IDEE ... UN BUTON ...ETC ...
daca este nevoie revin si cu poze sa sa inteleaga despre ce furtun vorbesc...
MULTUMESC ...
buba este ca am si un prichindel de 8 luni si nu apreciaza vaporii de benzina ...

la service am fost si am schimbat furtunul si aia dupa ce s-o rupt .. au dat din umar ca de .. nu stiu ce are .."furtunul era buna" asa spun ..
VA ROG AJUTOR .. UN SFAT .. O IDEE ... UN BUTON ...ETC ...
daca este nevoie revin si cu poze sa sa inteleaga despre ce furtun vorbesc...
MULTUMESC ...
2000 Ford fOCUS HatchBack 1.6 zetec
Acolo unde toata lumea e nebuna, nimeni nu e nebun.......(Stanislaw Lem)
WFOAXXGCDAYD25352
Acolo unde toata lumea e nebuna, nimeni nu e nebun.......(Stanislaw Lem)
WFOAXXGCDAYD25352
-
Moadib - Member
- Maşina: Ford Focus Mk3.5