Probleme pompa injectie Mondeo MK1
Salut , un prieten are urmatoarea probleme: ford mondeo turbo –diesel din 95 , 1800 capacitate , 90 cai putere. Rog sa ma ajutati daca ati avut problema asemanatoare.
Masina se accelereaza ca nebuna de una singura pina la 4000-5000 de turatii si apoi isi revine de una singura , scoate fum negru in spate .
Problema aceasta o am numai cind o apuca, in special in momente in care ma opresc din mers la frinare sau chiar stind pe loc in special cind e forjata .
In momentul in care se tureaza motorul si o bag rapid in viteza isi revine.
In timpul mersului cind masina este in mers nu sunt probleme .
Am schimbat la ea ulei , filtre ulei , filtru aer si schimbat toate diuzele de la injectoare . Masina are mai multa vina (forta) acum dar problema cu accelerarea persista.
Multam si astept ajutor.
Masina se accelereaza ca nebuna de una singura pina la 4000-5000 de turatii si apoi isi revine de una singura , scoate fum negru in spate .
Problema aceasta o am numai cind o apuca, in special in momente in care ma opresc din mers la frinare sau chiar stind pe loc in special cind e forjata .
In momentul in care se tureaza motorul si o bag rapid in viteza isi revine.
In timpul mersului cind masina este in mers nu sunt probleme .
Am schimbat la ea ulei , filtre ulei , filtru aer si schimbat toate diuzele de la injectoare . Masina are mai multa vina (forta) acum dar problema cu accelerarea persista.
Multam si astept ajutor.
SIERRA 2.0i DOHC - 1992
VW Passat 1.9 TDI - 2000 - ma chinui sa scap de ea...
Caut in continuare Sierra Cosworth 4*4, dau la schimb Passat din 2000
VW Passat 1.9 TDI - 2000 - ma chinui sa scap de ea...
Caut in continuare Sierra Cosworth 4*4, dau la schimb Passat din 2000
-
razvanfronie - Ford Freak
- Maşina: Sierra 2.0i DOHC