Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Probleme pompa injectie Mondeo MK1

07 Ian 2008, 15:01

Salut , un prieten are urmatoarea probleme: ford mondeo turbo –diesel din 95 , 1800 capacitate , 90 cai putere. Rog sa ma ajutati daca ati avut problema asemanatoare.
Masina se accelereaza ca nebuna de una singura pina la 4000-5000 de turatii si apoi isi revine de una singura , scoate fum negru in spate .
Problema aceasta o am numai cind o apuca, in special in momente in care ma opresc din mers la frinare sau chiar stind pe loc in special cind e forjata .
In momentul in care se tureaza motorul si o bag rapid in viteza isi revine.
In timpul mersului cind masina este in mers nu sunt probleme .

Am schimbat la ea ulei , filtre ulei , filtru aer si schimbat toate diuzele de la injectoare . Masina are mai multa vina (forta) acum dar problema cu accelerarea persista.

Multam si astept ajutor.

07 Ian 2008, 15:05

Nu stiu daca la modelele din 95 acceleratia era tot electronica, daca da poate fi pedala (are un fel de potentiometru variabil). Se poate sa-l gasesti SH.

12 Ian 2008, 12:38

la modelul meu din 93 e pe cablu, cred ca si la cel din 95 e la fel
Răspunde