04 Sep 2008, 01:30
04 Sep 2008, 07:49
04 Sep 2008, 11:01
04 Sep 2008, 12:14
"parle vou english ?"
. Daca vrei raspunsuri, scrie romaneste.
04 Sep 2008, 18:24
,verifika si tu tot mersul de la radiator ,mai exact furtune ,,si alte alea,,pune mana si verifika ,vezi si coliere si etc ,trebuie sa se vada ,Apropo dar radiatorul ala schimbat a fost nou ?poate avea si el o fisura ?ups acum vad deci tie iti papa apa dar nu gasesti nici un baltok nimik ?sa nu fie ceva mai grav..stii tu la dacie daca se ducea garnitura de la chiuloasa sau ceva de genul,apa iti ajungea in ulei ,....sa imi zici daca ai baltok sau nu ?
05 Sep 2008, 01:23
din februarie...m-am saturat am venit si eu ca omu in vacanta acasa si s-a stricat masina..mai intai racitorul de ulei...dupaia radiatoru..d amortizoare nu mai zic...sper sa fie radiatorul fisurat si nu altceva...Va zic maine ce am rezolvat
05 Sep 2008, 07:08
hai ca m-am plictisit ""CIAOOO""
05 Sep 2008, 08:38
$1 scrie:$2u se vede nici o picatura de apa nicaieri...radiatorul este nou si am vazut ceva umezeala ... o sa ma duc la mecanic sa desfaca si sa verifice tot...ca radiatorul vechi tot asa pierdea si nu am vrut sa-l schimb in romania ca ma ajungea mult si oricum trebuia sa plec in italia si am fost la cineva care se ocupa cu "carpitu" (pt cei de mai sus care li se pare ca vorbesc alta limba carpit=lipit)si m-i la aranjat pt un timp adica pana acumdin februarie...m-am saturat am venit si eu ca omu in vacanta acasa si s-a stricat masina..mai intai racitorul de ulei...dupaia radiatoru..d amortizoare nu mai zic...sper sa fie radiatorul fisurat si nu altceva...Va zic maine ce am rezolvat
, cand am inceput sa citesc ce ai scris. 05 Sep 2008, 12:30