Help/Troubleshooting

pierdere apa

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

pierdere apa

Mesajde DanyXL » 04 Sep 2008, 01:30

salutare! am un focus 2002 si am o pierdere d apa si no gasesc am schimbat radiatoru ca avusem cv prb inainte racitoru de ulei si ala lam schimbat nush c sai mia fac nui dua d cap nu gasesc pierderea aia..si prb e ca nici nu e vizibila...merg cu masina si dak ma opresc sa zicem vreo cateva ore se evapora apa nu toata dar km un litru se duce ... cam c ar putea fi?
astept rasunsuri multumesc :)
DanyXL
Incepator

Maşina: Ford Focus 2002

Re: pierdere apa

Mesajde tomcatmouse » 04 Sep 2008, 07:49

salutare ..din pacate eu nu am inteles mai nimic din ce ai scris ,,poate avem un translator pe aici si ma lamureste ...,mai oameni buni ,voi descifrati ?? :-O :-O
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde DanyXL » 04 Sep 2008, 11:01

ce e asa greu de inteles? pierde apa si nu stiu pe unde?daca a avut cineva probleme de genu astept raspunsuri
DanyXL
Incepator

Mesajde bibi » 04 Sep 2008, 12:14

Ce e asa greu de inteles?
Pai sa vedem.

"pierdere d apa" - pierdere de apa

"no gasesc" - n-o gasesc sau nu o gasesc

"cv prb" - ceva probleme

"lam schimbat" - l-am schimbat

"c sai mia fac nui dua d cap " - :-O :-/ "parle vou english ?"

Am obosit :(( . Daca vrei raspunsuri, scrie romaneste.
Ford Focus Trend Style 1.6, 16V, 100CP, Hatch, MoonDust Silver, 2007
bibi
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Trend Style 2007 Hatch 1.6 16V

Mesajde badboy20cm » 04 Sep 2008, 18:24

salut ,,LAsa-ti mai oameni buni certurile :)) ,verifika si tu tot mersul de la radiator ,mai exact furtune ,,si alte alea,,pune mana si verifika ,vezi si coliere si etc ,trebuie sa se vada ,Apropo dar radiatorul ala schimbat a fost nou ?poate avea si el o fisura ?ups acum vad deci tie iti papa apa dar nu gasesti nici un baltok nimik ?sa nu fie ceva mai grav..stii tu la dacie daca se ducea garnitura de la chiuloasa sau ceva de genul,apa iti ajungea in ulei ,....sa imi zici daca ai baltok sau nu ?
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Mesajde DanyXL » 05 Sep 2008, 01:23

nu se vede nici o picatura de apa nicaieri...radiatorul este nou si am vazut ceva umezeala ... o sa ma duc la mecanic sa desfaca si sa verifice tot...ca radiatorul vechi tot asa pierdea si nu am vrut sa-l schimb in romania ca ma ajungea mult si oricum trebuia sa plec in italia si am fost la cineva care se ocupa cu "carpitu" (pt cei de mai sus care li se pare ca vorbesc alta limba carpit=lipit)si m-i la aranjat pt un timp adica pana acum :) din februarie...m-am saturat am venit si eu ca omu in vacanta acasa si s-a stricat masina..mai intai racitorul de ulei...dupaia radiatoru..d amortizoare nu mai zic...sper sa fie radiatorul fisurat si nu altceva...Va zic maine ce am rezolvat
DanyXL
Incepator

Mesajde tomcatmouse » 05 Sep 2008, 07:08

parerea mea este sa lasi ironiile la tine in Italia .....ca deh nu te simteai bine daca nu spuneai ... ;) hai ca m-am plictisit ""CIAOOO""
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde bibi » 05 Sep 2008, 08:38

$1 scrie:$2u se vede nici o picatura de apa nicaieri...radiatorul este nou si am vazut ceva umezeala ... o sa ma duc la mecanic sa desfaca si sa verifice tot...ca radiatorul vechi tot asa pierdea si nu am vrut sa-l schimb in romania ca ma ajungea mult si oricum trebuia sa plec in italia si am fost la cineva care se ocupa cu "carpitu" (pt cei de mai sus care li se pare ca vorbesc alta limba carpit=lipit)si m-i la aranjat pt un timp adica pana acum :) din februarie...m-am saturat am venit si eu ca omu in vacanta acasa si s-a stricat masina..mai intai racitorul de ulei...dupaia radiatoru..d amortizoare nu mai zic...sper sa fie radiatorul fisurat si nu altceva...Va zic maine ce am rezolvat

Mai omule, ai auzit de PUNCT si VIRGULA ? Adica astea doua : . si ,
Am ramas @-) , cand am inceput sa citesc ce ai scris.

Jur ca asta e ultimul post offtopic.Imi fac sange rau singur, cand citesc asa ceva.
Ford Focus Trend Style 1.6, 16V, 100CP, Hatch, MoonDust Silver, 2007
bibi
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Trend Style 2007 Hatch 1.6 16V

Mesajde swen_cta » 05 Sep 2008, 12:30

Vrei sa spui ca iti pierde aproape 1 litru de apa in cateva ore??Destul de greu se poate intampla asta fara sa observi ceva suspect,chiar vara fiind.Fa un mic experiment si pune antigel portocaliu in cantitate mai mare ,aproximativ 3 parti antigel si 1 apa.Daca ai undeva o mica scurgere si chiar daca se evapora , iti va lasa o mica urma ca de calcar, de culoare rozalie, iti va fi mai usor sa observi problema.Este imposibil sa se evapore asa repede atata apa, daca ea ar fierbe la o temperatura de 110 grade, tot i-ar trebui aproximativ 2 ore sa evapore 1 litru, dar asta ar insemna sa iti iasa nori de aburi de sub capota.Badboy20cm este posibil sa aiba dreptate si sa ai garnitura ciupita, de la chiuloasa, si atunci apa se duce pe caile domnului.
succes!
Ford FOCUS 1.6 16V Verde TREND{numere straine}
VW GOLF IV 1.8 20V 125 ARMASARI FLOCOSI gri sobolan 98 B 5622 PN
------------------------------------------------------------------
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Maşina: FORD PUMA 1.4 16V 2000
VIN: WFOCXXGAECYB80577

Înapoi la Help/Troubleshooting