Bec ulei se aprinde cand accelerez!!!
Ma poate si pe mine ajuta cineva cu problema asta?
Masina e FORD FOCUS 1,4 80 CP
Problema se manifesta astfel: Cand accelerez, dupa ce schimb viteaza in a 2a, se aprinde pentru cateva secunde becul de ulei, dupa care se stinge (nu dureaza mai mult de 2-3 sec max). Se repeta de fiecare data cand schimb a 2-a. La alte viteze cand schimb nu face asa. DE CE?
Imi poate spune cineva? Schimbul de ulei a fost facut la 118.000 km, acum am aproape 138.000 km, deci n-am facut mai mult de 20 mii km.
Multumesc pentru raspunsuri
Masina e FORD FOCUS 1,4 80 CP
Problema se manifesta astfel: Cand accelerez, dupa ce schimb viteaza in a 2a, se aprinde pentru cateva secunde becul de ulei, dupa care se stinge (nu dureaza mai mult de 2-3 sec max). Se repeta de fiecare data cand schimb a 2-a. La alte viteze cand schimb nu face asa. DE CE?
Imi poate spune cineva? Schimbul de ulei a fost facut la 118.000 km, acum am aproape 138.000 km, deci n-am facut mai mult de 20 mii km.
Multumesc pentru raspunsuri
- ady_b2005
- Incepator
. Acum nu sunt in Romania, ci m-am mutat in Belgia. Cred ca am vreo 5000 km pe putin facuti in Belgia, prin Germania etc. Sincer, nu am verificat daca nivelul de ulei e ok, pentru ca sincer, e prima masina si nu ma pricep deloc, probabil ca nici nu as sti daca e ok nivelul sau nu. Oricum, ma gandesc sa mai completez cu ulei, poate e scazut nivelul si de asta face asa. Daca asta e, si nu se mai aprinde dup-aia inseamna ca e ok, nu? Nu mai merg pe la service, ca pe aici te rup astia de bani 
, Multumesc frumos pentru raspuns, asa o sa fac cat de curand - multa sanatate si drumuri bune, oriunde v-ati afla!