Tocmai m-am intors de la CSD, unde am avut masina pentru inlocuit parbriz si vopsit bara fata.
Impresii pozitive:
- s-au miscat foarte repede din punctul meu de vedere: dus masina miercuri, iar saptamana urmatoare luni era gata si putea fi ridicata, dar m-au tinut cei de la asigurare pe loc si am ridicat-o abia azi
- au bagat masina imediat in service, pe loc
- a fost gata cand au promis
- mi-au facut curat in interiorul masinii
- personal respectuos
Cam atat cu impresiile pozitive, urmeaza cele negative, ca nu se poate fara ele

- predat masina murdara pe exterior, cu impresia pur personala ca au facut asta ca sa nu observ urmatoarele puncte
- bara fata vopsita ok, dar a scapata pe jos dupa lucrare, incat coltul dinspre aripa era turtit si cojit de vopsea. A trebuit sa reclam lucrul asta si au dat cu ceva vopsea peste, dar coltul tot e turtit. Recunosc, nu se vede decat daca stii unde sa te uiti, dar nu ar fi trebuit sa se intample.
- parbrizul montat ok, dar fiind masina super jegoasa (desi eu am dus-o proaspat spalata), nu ma pot pronunta inca asupra parbrizului. Diseara dupa ce o spal daca observ ceva neinregula la ea am sa actualizez postul.
- ambii stalpi fata zgariati in vreo 5 locuri (de la montarea parbrizului), una dintre zgarieturi fiind mai adanca. Dupa reclamatie au luat-o polish, dar au mai ramas 2 locuri mai adancite, care am impresia ca ajung pana la metal

Celelalte zgarieturi nu s-au obosit sa le faca, desi le-am aratat, asa ca voi fi nevoit sa le scot pe cheltuiala proprie.
Ca nota generala le acord un 7 (mai bun decat mediocru, dar exista muuult muuult loc de imbunatatiri) - in traducere nu ii exclud de pe lista de service-uri, dar ma voi gandi de 2 ori inainte sa ma mai duc la ei pentru lucrari mai complexe. Un control al calitatii dupa fiecare lucrare nu le-ar strica, si cred ca ar imbunatati mult impresia generala despre acest service.