de ross » 08 Mai 2007, 13:11
Nu e o problema cand intreaba cineva ceva. Sau daca cineva are o problema si are nevoie de ajutor. Deci cu acele"curiozitati" e ok. Dar daca cineva are nemultumiri... sa se duca nene sa le spuna celor care l-au nemultumit. Eu nu sunt purtator de cuvant sau reprezentant Ford. Sunt un forumist care a ajuns la Ford. Si atat! Am deschis acest topic pentru membrii forumului care se plangeau de cum sunt tratati prin alte parti.
Sunt membru de mai mult timp in clubford. Si cand m-am inscris nu lucram unde lucrez acum. Atunci eram doar posesor de ford. Cand am ajuns aici si am vazut cum arata, cum se vorbeste si cum este dotat service-ul am zis sa spun si pe clubford. Si nici atunci nu eram angajat la FordCSD. Pe urma m-am angajat la ei si am venit cu detalii si poze si m-am oferit sa dau o mana de ajutor celor care au nevoie. Nu am zis nimanui vin-o la FordCSD ca iti dam marea cu sarea sau nu te duce la altii ca nu sunt buni. Preturile sunt probabil cam la fel ca la alte service-uri ford (adaos de 100% sau mai mare cum zici tu nu exista la FordCSD), insa serviciile si atitudinea fata de clienti zic eu ca difera si asta iti pot spune cei care au ajuns pe aici.
Si in legatura cu reclama, vreau sa lamurim ceva: nu ma plateste nimeni sa scriu in acest topic (sa fac reclama sau promovare) o fac in timpul meu liber, ca membru al clubford
Va multumesc pentru atentie si sper ca nu am deranjat pe nimeni!
BDT Ford
Focus MK3