Salut...
Revin in acest topic cu impresiile mele dupa ce am trecut pe la FordCSD. Nu aveam vreo revizie de facut dar aveam cateva kestii care ma deranjau(sau poate ma ingrijorau) la masinutza. Haionul incepuse sa scartzaie un pic(de la drumurile noastre minunate), iar incuietoarea de la capota care nu se deschidea calumea(ma atins un nene la semafor dand cu spatele). Nu erau cine stie ce probleme dar, auzind si de FordCSD am zis sa le fac o vizita cu ocazia asta.
Am stabilit cu ross o intalnire si m-am prezentat acolo.
Prima impresie... totul era nou

.
Cineva de la receptie a luat in primire masina, a notat pe o fisa "datele problemei" + alte chestii de rutina care se fac(nr de km, zgarieturi.. etc). Am predat talonul si cheile si am fost invitat sa stau in sala de asteptare. Dupa care, un mecanic a venit sa ia masina si, inainte sa plece cu ea, a pus o folie peste scaunul soferului(un lucru foarte bun).
In total am stat vreo 3-4 ore... timp in care, din cand in cand, cineva venea si iti spunea ce se mai intampla cu masina - de apreciat gestul. De 2 ori am fost invitat in service sa imi dau cu parerea daca totul e ok. Oricum se poate urmarii pe un lcd TV ce se intampla inauntru.
Au fost ceva probleme cu reglatul grilei deoarece era o piesa deformata(ross stie exact cum ii zice

) dar baietii s-au descurcat si acum totul e ok. Iar hainonul nu ma mai deranjeaza

.
Tot in timpul in care am stat acolo m-am intalnit si cu Mihai L. Seful cel mare a vazut cum stateam acolo asteptand si ne-a facut un tur al service-ului. Ne-a aratat o groaza de "jucarii", ne-a explicat cum se folosesc, am vazut vopsitoria(din cate am inteles e unica de genul in tara momentan), ne-a mai spus ca s-a implicat personal in selectarea angajatilor pt a fi sigur ca va avea o echipa buna. In fine, ne-a prezentat o groaza de lucruri pt a ne convinge ca acest service este unul de calitate(Inclin sa cred ca ne-a convins).
Nu stiu ce mai e de zis in afara de faptul ca stiu unde voi face urmatoarea revizie.
Ca sa inchei pot spune 2 lucruri: FordCSD e un exemplu de "Asa da!" si ca e un pic trist ca am ajuns sa apreciem foarte mult lucruri care ar trebui sa fie normale.