de cosminhd » 17 Feb 2010, 22:43
Sunt de acord cu BlackMo in ceea de soune ca un patit cu "prietenii " de la Casa Auto Timisoara.
Am avut neplacerea sa am de a face cu ei anu trecut prin Iarna , cand am avut un prag lovit intr-o bordura , o suprafata de maxim 30 de cm , nu foarte vizibil. Stiind ca am Casco m-am dus la baieti sa mi-o repare , mare gresala...Baiatul de la Casco imi spune ca dureaza reparatia maxim 2 ore ca se face relativ usor( din ciocan) , merg cu masina la dealer, surpriza , o pun pe elevator si constata ca trebuie schimbat tot pragul !!! imi spun ca dureaza 3 zile ( vopsire , uscare , bla bla bla), zis si facut .
A DURAT 5 ZILE si asta cu toate ca am sunat in fiecare zi, sa verific statusul ( am lasat-o Luni dimineata si am luat-o Vineri la ora 18:00) spunandu-i unui anume domn Mircea ca am mare nevoie de ea Vineri ca plec din localitate.
Masina am adus-o dupa un drum de Fagaras-Timisoara , in care am prins si ploaie si era destul de murdara, am fost taxat scut cu remarca ca de ce nu am adus-o spalata ( gresala mea , recunosc) dar ei nu s-au obosit sa imi spuna cand m-au programat sa o aduc spalata.
Cand mi-o aduc inapoi Vineri , PLOUA AFARA, ma cheama sa o iau la ora 16:00 si stau in sala de asteptare ca un milog pana la 18:00, timp in care i rog pe baieti sa sune si sa mi-o aduca si ei incerca dar nu reusesc JENANTTTTT, ca apoi sa imi spuna ca e cu un baiat la spalatorie!!! desi afara ploua !!!!
M-am uitat la reparatie , nimic de reprosat , impecabil ( SI COSTUL HOTIE PE FATA , VREO 5000 RON , NOROC CA ERA PE CASCO) , dar felul cum trateaza clientii si nesimtirea grasa ( stau si vad cum imi vine "baiatu" cu masina de la spalatorie desi afara ploua, 2 ORE !!) ma fac sa nu mai merg la ei niciodata .
...... pacat ca lumea nu stie si e prostita........cand am luat masina ma pupau si-n kur apoi au facut pipi de sus ca s-a schimbat roata...
CRAPATI !!!