Dealerii Ford din Romania
Nou Service & Showroom Colina Motors in Popesti Leordeni
Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de vică » 06 Dec 2007, 13:55
bkraptor avem, din pacate, unele manii comune! Din pacate pentru nervii nostri!
Din experienta proprie am ajuns la concluzia ca nu e bine sa te duci prin service-uri cu chestii din astea, fine.
Oricat de bine intentionati ar fi, oamenii astia n-au habar de o asemenea abordare a clientului, nu stiu ce e ala lucru atent si ingrijit.
Probabil ca trebuie sa mai treaca ceva vreme.
Focus2 nu e in TIS dar exista acolo niste chestiuni generale dar nu se complica baietii cu subtilitati.
Din experienta proprie am ajuns la concluzia ca nu e bine sa te duci prin service-uri cu chestii din astea, fine.
Oricat de bine intentionati ar fi, oamenii astia n-au habar de o asemenea abordare a clientului, nu stiu ce e ala lucru atent si ingrijit.
Probabil ca trebuie sa mai treaca ceva vreme.
Focus2 nu e in TIS dar exista acolo niste chestiuni generale dar nu se complica baietii cu subtilitati.
Live no trace
-
vică - Member
- Maşina:
de ella79 » 07 Dec 2007, 10:24
masina mea asteapta piesele din germania . au trecut 2 sapt .... mai am de asteptat o saptamana si apoi cat o mai dura montatul pieselor . prietenul meu face drumuri acolo la 2 ,3 zile . macar au demontat-o si e pregatita pentru noile piese. cam departe germania ....
FORD FOCUS TREND 2007, 1,6 TDCi, 90 Cp, 4 doors, MOONDUST SILVER
-
ella79 - Ford Freak
- Maşina:
de KomandantuR » 13 Dec 2007, 14:21
Si iata cum sta cumintica in parcare la ei acolo...asteptand tinichigiu' si vopsitoru'...
Stiti cum ma simt ? Parca n-am chiloti pe mine !
Mi-au dat asigurari ca o scot saptamana urmatoare. O fii, n-o fii...
Vivat RATB si Metrorex !!!

Stiti cum ma simt ? Parca n-am chiloti pe mine !
Mi-au dat asigurari ca o scot saptamana urmatoare. O fii, n-o fii...
Vivat RATB si Metrorex !!!
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
-
KomandantuR - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
de ella79 » 15 Dec 2007, 14:13
aoleu cred ca asa zic la toti .... si mie mi-a zis ca e gata masina pana pe 15 dec. azi e 15 dec si nu am masina . mai bine ar fi fost sinceri si gata .... acum aflu mai multe de ce dureaza asa de mult .....
FORD FOCUS TREND 2007, 1,6 TDCi, 90 Cp, 4 doors, MOONDUST SILVER
-
ella79 - Ford Freak
- Maşina:
128 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Dealerii Ford din Romania