Va voi relata ceea ce am patit cu "profesionistii" de la Romcar tocmai pentru a nu pati si dvs (viitori clienti) ceea ce am patit eu. O sa dau si nume, pentru ca daca o persoana de la vanzari nu stie sa se poarte clientul, asta nu inseamna ca toti cei de acolo au aceeasi problema.
Dar din ceea ce am constatat si pe forumul Ford, cei de la Romcar nu au o reputatie tocmai buna, nici pe vanzari, nici pe partea de service, unde preturile sunt mult umflate.
Rog adminul (moderatorul) sa preia si alte nemultumiri legate de dealerul Romcar, tocmai pentru a usura alegerea useri-lor catre ce reprezentanta sa se orienteze si pe care / cine sa evite.
Rog de asemeni cei patiti, cei care au avut tangenta cu acestia, si din pacate experiente neplacute sa le treaca aici.
Sa incep :
Am dorit sa cumpar un Ford Focus facelift prin programul Remat.
Am trimis mailuri catre mai multi dealeri , urmand sa aleg o oferta buna.
Printre cei care mi-au raspuns a fost bineinteles si
Romcarul, mai exact domnul ADRIAN GUSOI.
Pe data de 24.07.2009 primesc oferta dansului care din pacate avea un pret mai mare decat ceilalti dealeri ( doar vorbim de Romcar nu ?

)
Nu o sa spun cifrele, pentru ca fiecare va negocia pentru sine, dar va dau un sfat : sa aveti nervi tari si sa incercati sa obtineti un pret cat mai jos.
Domnul Adrian Gusoi nu a fost dispus la negocieri, asa ca am gasit o oferta mai buna, si i-am trimis pe 28.07.2009 un mail de multumire specificand ca daca voi lua decizia de a cumpara de la dansii masina voi reveni.
Va fac un scurt istoric ca sa intelegeti mai bine situatia. 28.07.2009 a fost marti. Eu sambata 25.07.2009 am facut o vizita la reprezentanta lor, unde am dat peste un coleg fair-play ( unde este corect, este corect, nu imi permit sa arunc cu noroi in oamenii cinstiti si sinceri ) care mi-a spus ca ei nu mai au locuri prin Remat, ca se incearca o suplimentare a locurilor, dar ca nu imi poate garanta nimic, si ca din pacate nici masina la echiparea 100 CP 1.6 cu echipare Trend Plus nu o mai au disponibila pe stoc.
Fratilor!!! Pai eu ce faceam cu domnul Adrian Gusoi ?? Vorbeam vorbe ?? Ne faceam ca lucram ?? Unde era obiectul discutiei :
masina??! 
Mai mult i-am specificat din prima ca o iau si prin Remat si acum sa mi se zica : "nu mai avem locuri"
Evident am ramas cu un gust amar dupa aceasta experienta, dar o sa vedeti mai jos ca nu m-am invatat minte. M-am indreptat spre alt dealer, caruia ii apreciez sinceritatea si care mi-a spus ca nu mai au locuri prin Remat, dar incearca sa faca rost.
Pe data de 28.07.09 domnul Gusoi imi raspunde mailului de multumire si ma intreaba daca am alte oferte. Ii raspund ca da, am oferte la un pret mai bun. Dansul imi transmite ca ceilalti dealeri nu mai au locuri prin Remat,
insa ca la dansii mai pot gasi 2 locuri libere ! Si imi face o oferta mai buna de pret.
Eu am ramas cu experienta de sambata si ii scriu din nou : domnule Gusoi sigur aveti locuri prin Remat, sa nu bat drumul pana la dvs ? Aveti masina disponibila? Ce culoare? citez din mail "Sent: Wednesday, July 29, 2009 3:29 PM
To: Adrian Gusoi - FORD
Subject: RE: NEW FORD FOCUS
as dori sa stiu
1) cate locuri prin remat aveti disponible
2) daca locurile sunt aprobate
3) ce culori aveti disponibile
4) aveti masini disponibile
5) aveti si cu echiparea confort 3 ?
"
"Sent: Wednesday, July 29, 2009 3:47 PM
To: Adrian Gusoi - FORD
Subject: RE: NEW FORD FOCUS
concret, daca vin la dvs vineri obtin sau nu nota de acceptare?
o aleg pe cea argintie, moon dust
"
Dansul in loc sa raspunda punctual la intrebarile mele, ma intreaba daca am banii si cand achit avansul. In conditiile in care i-am spus ca am si banii si actele pentru masina.
Ii reconfirm ca am tot ce trebuie, imi lipseste locul de la Remat. Dl Gusoi imi transmite pana la urma ca ei sunt singurii care mai au locuri la Remat si ca ma asteapta cu actele.
Toate bune si frumoase pana cand.... ei bine pana cand il sun dimineata pe 30.07.2009 si il anunt ca vin, si as dori sa vad si masina.
Intrebarea dansului ( ca sa nu zic balbaiala) "masina pe care doriti sa o achizitionati? " Eu"da". AG( Adrian Gusoi ): "A.. pai stiti... masina e la Cernica, sa vad ce pot face , va sun eu" Credeti ca domnul Adrian Gusoi are obiceiul sa isi sune clientii? Ei as! Nu.. tot clientul trebuie sa il sune, asta daca binevoieste sa raspunda...
Il sun pe dupa-amiaza si il intreb ce stie de masina, si sa il anunt ca sosim la reprezanta.
SURPRIZA ! Dl Gusoi ma anunta ca masina e .... sa vedem ghiciti? aveti macar o idee vaga ? Nu cred ! Daca ati raspuns in curte la cei de la Cernica sau la Romcar Bucuresti va inselati. Amarnic.
ESTE MASINA LA RM VALCEA !!! Da, ati citit bine !
Nu va mai zic, bani pe taxiuri, adus acte ( asa mi-a zis ) , caldura... si nervi.
Il iau din scurt : Ce cauta masina la Rm Valcea? AG :" pai... uitati dupa sasiu acolo apare" Cat de "profesionist" sa fii, sau neserios sa nu anunti clientul din timp, sa dai dovada de lipsa de bun-simt si sa il minti ca masina e la Cernica, cand ea defapt era la Rm Valcea si mi-a spus candid ca ajunge marti !
Asta e tot? Nu....
Ma anunta ca defapt nu mai are locuri prin Remat, ca defapt au dat doi clienti avansul si ca sunt in asteptarea creditului. Asa ca mare atentie , cei care sunteti clientii acestui distins domn.
Imi spune acest lucru , dupa ce am discutat la telefon cu dansul de 3 ori cel putin in aceea zi, si inainte pe mail, si imi confirmase ca nu vin degeaba, ca
ei sunt singurii care mai au locuri prin RematCa o concluzie :
1) vorbim despre o masina nedisponibila
2) masina e la Cernica, a ba nu, e la Rm Valcea
3) avem locuri prin Remat, a ba nu.... nu mai sunt
Ce parere aveti?
Minciuni, dispret fata de client, lipsa de profesionalism.
Un sfat pentru dl Adrian Gusoi :
NU VA MAI MINTITI CLIENTII, SI NU VA MAI BATETI JOC DE EI! NU ASA SE FAC VANZARILE .Am intrebat si cat costa sa puna niste antifurturi de roti .
O sa dati pe spate . "Oferta " Romcar : antifurt roti - 220 ron
Asta in conditiile in care
la toti ceilalti dealeri este 50 ron !!!!
senzorii fata/ spate cu dispaly + sonor - 1180 la ei
la ceilalti in jur de 4 miloane
Toate aceste afirmatii pot fi probate cu mailuri, martori, etc.
Deci.... GANDITI-VA DE 7 ORI INAINTE DE A CUMPARA DE LA ROMCAR, si in mod special de la ACEST PROFESIONIST IN DOMENIU.
Eu acum... si sa fie singurul care ar vinde FORD in Romania, NU as mai cumpara de la ei.
Astept experientele voaste...