de lucicop » 21 Noi 2007, 16:31
Hai sa va zic cum au stat lucrurile, din punctul meu de vedere. Nici nu este vorba de facut valva pentru a repara voi ceva pe gratis. Eu am intrebat pe forum de o consola centrala, si Aurel s-a oferit sa mi-o dea pe a lui pentru ca el oricum vroia sa o schimbe cu alta. La sugestia mea am venit la FordCSD. S-a nimerit cu ocazia asta sa fie si problema cu proiectorul de ceata care - atentie ! - nu functiona tot din vina celor de la FordCSD, atunci cand au montat bara din fata. Lasam deoparte comentariile asupra modului cum am fost tratat de catre baietii de la receptie, pentru ca deja mi-am dat seama ca relatia client nu e punctul lor forte. Am parcat masinile in fata si asteptam inauntru (de la ora 8 pana pe la 10 fara ceva cand au fost bagate in hala pentru montaj). Intre timp Aurel a fumat o tigara si ne-am invartit in jurul masinilor noastre. Nu am observat nici eu zgarietura sa fi fost acolo ! Au intrat masinile la montaj, dupa ceva timp au iesit si mergem la ele sa vedem cum au iesit. Intai a iesit a mea, am vazut ca e totul in regula, am verificat farurile, era in regula. A venit si a lui Aurel, nu am observat nimic in neregula. Am intrat inauntru sa rezolvam cu plata, a mai durat putin pentru ca intre timp a aparut o alta masina, pana s-au facut actele pentru aia etc. Am achitat si am iesit spre masini. Inauntru Aurel imi spusese ca are o zgarietura de 2mm pe portiera, care il supara. Iesind afara si vazand zgarietura asta, l-am intrebat daca asta e zgarietura, si atunci si-a dat seama ca asta e noua. Zgarietura cealalta era mai langa maner. Masina era prafuita, dar in dreptul noii zgarieturi praful era luat ! Se vedea clar ca era noua. Baietii nu au recunoscut nimic, Aurel nu a vrut sa se mai complice si a plecat.
Concluzia: nu pot baga mana in foc, insa din cate imi dau seama zgarietura nu era inainte, a fost facuta acolo. D-nul vică, nu stiu daca d-voastra ati ajuns la FordCSD, insa nu inteleg de unde puteti sti asa de bine ca ceea ce fac cei de la FordCSD este de apreciat ? Mie in momentul de fata, dupa 3 vizite la FordCSD, mi se pare o discrepanta serioasa la anumite capitole intre ceea ce se zice de bine pe forum despre ei, si ceea ce e acolo. Relatia client e praf, stai acolo si nu te baga nimeni in seama, chestiile birocratice dureaza mai mult decat ar trebui. Imi pare rau daca ei sunt chiar bine intentionati, insa din ceea ce am vazut acolo, pot spune ca e o mare diferenta intre ceea ce vor sa faca si ceea ce iese (asta ca sa nu folosesc expresii mai dure).
Ross, daca Aurel doreste si are timp, sunt dispus sa vin si eu sa vizionam impreuna casetele din momentul cand a intrat masina lui pe poarta si pana cand a iesit. Eu personal sunt convins ca chestia s-a intamplat acolo, pentru ca se cunostea ca praful e luat. Ma simt si eu vinovat pentru faptul ca eu l-am adus aici, avand o parere buna despre service, si imi pare rau ca s-a intamplat asa.
Ford New Focus Ghia, 1.6 Ti-VCT 16V, 115 CP