de Blizzard » 17 Mai 2011, 11:45
Am inlocuit parbrizul.
Am putut sa intru in service din cand in cand sa vad ce mai face baiatu care lucra la ea.
Sunt multumit de rezultat, desi oglinda parca nu mai este lafel de ferm prinsa si vibreaza la basi mai tari, dar....
M-au facturat enorm, pe casco, 2800ron, pentru un parbriz de fiesta si o solutie care s-au montat in 1h:15min, la anul nu stiu unde mai fac casco ca la astia la care aveam era oricum cel mai ieftin restul erau dublu cel putin...
Acelasi parbriz la Pilkington costa 900ron cu tot cu montaj, Pilkington era si parbrizul originial (cu incalzire). Ma asteptam sa fie undeva intre 1300-1700 ron ca deh, am mers la reprezentanta, si mi s-ar fi parut acceptabil, dar 2800 pentru un parbriz de fiesta VI ? Greseala mea ca nu am intrebat dinainte... Ar fi trebuit sa-mi spuna ei !
Cand i-am zis tipului de la receptie mi-a raspuns "da ce, platiti Dvs ? "
Raspund: "Pai si la anu cine plateste domnule casco ?" Cam nesimtire, cam tupeu, si cam lipsa de profesionalism, parerea mea, sa dai un asa raspuns.
Ce nu mi-a placut : a insistat de la bun inceput, si de mai multe ori, ca sa las masina si sa o iau a doua zi. Le-am zis ca nu pot sa o las ca n-am cu ce ajunge acasa, nu conteaza cat dureaza raman acolo. Asta la pregatirea dosarului. Cand m-am prezentat pt inlocuire iarasi ca sa o las sa vin diseara ca trebuie minim 5 ore sa se usuce adezivul. Am zis nu merci, raman aici, oricum parca mi-au zis initial ca pun adeziv cu uscare rapida, acum nu mai era rapida... ? Dupa 3 ore s-au plictisit de mine, mi-au dat masina si-am plecat.
Baietii din fata, de la vanzari, omit in continuare sa fie onesti si deschisi in legatura cu masinile pe care le vand la mana a doua. In primul rand ca mai toate sunt cu 1000 euro peste pretul pietei (cumparate de ei probabil cu 500-1000 sub). Lucru sa zicem acceptabil cu conditia ca serviciul sa fie impecabil si sa ai incredere maxima ca stii ce cumperi. Eu am cumparat-o tot de la ei, si dupa vre-o 2 ani cand am ajuns pentru prima data intr-o tinichigerie cu ea am aflat ca masina fusese lovita si umpluta cu chit cam pe toate partile posibile. Cand am luat masina, inainte sa fac plata, am avut inspiratia sa ii pun sa o urce pe rampa si surpriza, curgea ulei din cutie pe la un semering. L-au schimbat pe cheltuiala lor dar ca idee...mi-o dadeau asa daca nu ceream sa ma uit pe sub masina.
Era prin parcare un cumparator fericit de Focus. I-am aratat pe loc cum bara si aripile erau vizibil revopsite, si farul schimbat. Baietii ii spusesera doar de Far. I-am zis si de rampa, sper ca nu a descoperit nimic in plus...
In concluzie, preturi premium, tratament si servicii medium
Altadata, in alta parte...