Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: ClubFORD - Rm.Vâlcea - Întâlniri...

26 Oct 2013, 09:37

Pentru cine are chef de un pescuit combinat cu o friptura si un mic la gratar, ne gaseste pe mine si pe Nea Mircea, pe malul drept al raului Oltului, in amonte, putin mai sus de Manastirea Turnu. Va asteptam... >:D<

26 Oct 2013, 10:39

Fir intins la pescuit si gratar gustos!!! Multumim de invitatie, incercam sa ne aliem cu alta ocazie! Incercam ceva de Ziua Nationala, ca anul trecut?

26 Oct 2013, 11:38

Daca stabilim pentru maine o ora e super, vin 100% la ora stabilita.

26 Oct 2013, 15:50

Pe mine intre 8 si 8.30 ma gasiti in parcare la sala sporturilor, cine vrea sa ma salute, colo sunt :)

27 Oct 2013, 00:28

Cu putin timp in urma am ajuns si noi in sfarsit pe la casele noastre...
Atasez mai jos cateva instantanee realizate astazi, special pentru cei care au ramas in casa in aceasta superba zi de toamna... :D
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC_0010r.jpg
DSC_0016r.jpg
DSC_0026r.jpg
DSC_0042r.jpg
DSC_0038r.jpg

27 Oct 2013, 17:38

ala din tava e peste? bleach...micii unde este? :D

27 Oct 2013, 22:13

Micii... ?! :-/ Pai, cu ce crezi ca am prins pestele ala...?! ;))

01 Noi 2013, 23:19

La Multi Ani lui Domn' Nicu ( patuiag ) ieri, pe 1 Noiembrie, a implinit un anumit numar de ani... multa sanatate si tot ce-ti doresti din partea noastra a tuturor... !!! <:-P <:-P <:-P

Posibil ca maine, - adica azi, ca e trecut de miezul noptii... - sa momim cu ceva mici si frigarui, niste peste pe Valea Oltului... ;) Doritorii sunt binevoiti sa ni se alature... >:D<

Oficial ramane: - Intalnire: Duminica 3 Noiembrie, orele 13:00, parcare LIDL, B-dul Dem Radulescu.

02 Noi 2013, 08:22

- eu cred ca ma bag sa mai schimbam o vorba, ne vedem maine

02 Noi 2013, 09:02

Weekend plăcut si toate cele bune! Reusim să repetam întâlnirea de ziua nationala, la Malaia?

02 Noi 2013, 13:21

Eu zic si sper ca da... =D>
Pentru cei care nu au fost anul trecut de 1 Decembrie la intalnirea noastra anuala ce a devenit o traditie... exemplific aici cateva costuri... 60 lei / noapte camera la o pensiune foarte curata si foarte calduroasa, gazdele de nota 20 nu ne-au deranjat nu i-am vazut decat atunci cand ne-au adus un platou de prajituri... iar pe langa costul cazarii s-a mai cheltuit in jur de 150 lei de familie/cuplu pe mancare, bautura, sucuri, etc.
Asa ca... aviz amatorilor pentru un bairam de 1 Decembrie prilejuit atat de ziua nationala cat si de aniversarea a 4 ani de existenta a ClubFORD Rm.Valcea. Preturile pentru cazare sunt aceleasi ca si anul trecut, - 60lei/noapte de camera - pensiunea este libera, tocmai ce am discutat cu propietarul care m-a rugat sa-i confirm pana pe data de 10 Noiembrie daca mergem si cati mergem...
Eu zic sa incepem sa ne si trecem pe lista, sa vedem care cum venim pentru ca pensiunea are doar 9 camere... cine mai doreste dupa ocuparea celor 9 camere mai este disponibil living-ul + cele doua bucatarii... :D

1. Florin21
2. ... ?!

03 Noi 2013, 10:15

intalnire avem azi la LIDL?
sunt putin confuz pentru ca mai sus se vorbeste de mers la peste si cu rosu ca ar fi intalnire la lidl :-/

03 Noi 2013, 11:17

astazi la ora 13:00 parcare LIDL , Dem Radulescu :D

03 Noi 2013, 11:38

Aia a fost ieri... dar cum vremea nu a prea tinut cu noi am lasat pestele si micii in pace...
Azi e duminica si la 13:00 avem intalnire... asa cum scrie si mai sus cu rosu... ;)

03 Noi 2013, 11:46

Din pacate astazi nu pot sa fiu prezent la intalnire deoarece sunt consemnat la servici si nu am posibilitatea sa vin .Pentru 1 decembrie din nou nu pot sa ma pronunt daca o sa fiu prezent sau nu (ceva probleme personale ).

P.S. Multumesc mult de tot pentru urari si Dumnezeu sa va dea tot ce va doriti.

03 Noi 2013, 11:51

Prezent

03 Noi 2013, 18:52

$1 scrie:$2u zic si sper ca da... =D>
Pentru cei care nu au fost anul trecut de 1 Decembrie la intalnirea noastra anuala ce a devenit o traditie... exemplific aici cateva costuri... 60 lei / noapte camera la o pensiune foarte curata si foarte calduroasa, gazdele de nota 20 nu ne-au deranjat nu i-am vazut decat atunci cand ne-au adus un platou de prajituri... iar pe langa costul cazarii s-a mai cheltuit in jur de 150 lei de familie/cuplu pe mancare, bautura, sucuri, etc.
Asa ca... aviz amatorilor pentru un bairam de 1 Decembrie prilejuit atat de ziua nationala cat si de aniversarea a 4 ani de existenta a ClubFORD Rm.Valcea. Preturile pentru cazare sunt aceleasi ca si anul trecut, - 60lei/noapte de camera - pensiunea este libera, tocmai ce am discutat cu propietarul care m-a rugat sa-i confirm pana pe data de 10 Noiembrie daca mergem si cati mergem...
Eu zic sa incepem sa ne si trecem pe lista, sa vedem care cum venim pentru ca pensiunea are doar 9 camere... cine mai doreste dupa ocuparea celor 9 camere mai este disponibil living-ul + cele doua bucatarii... :D

1. Florin21
2. wador29 - 2 persoane (1 camera);
3. catalinvaduva1188 - 1 sau 2 persoane (1 camera, partial sau integral)

07 Noi 2013, 14:12

unde`s pozele de duminica ? :-w

09 Noi 2013, 16:07

Se mai anunta cineva... ?! :-/
$1 scrie:$2Pentru cei care nu au fost anul trecut de 1 Decembrie, sau acum 2 ani... la intalnirea noastra anuala ce a devenit si vrem sa se mentina in continuare ca o traditie anuala... . aviz amatorilor pentru un bairam in toata regula de 1 Decembrie prilejuit atat de ziua nationala cat si de aniversarea a 4 ani de existenta a ClubFORD Rm.Valcea.

Preturile pentru cazare sunt aceleasi ca si anul trecut, - 60lei/noapte de camera - pensiunea este libera, tocmai ce am discutat cu propietarul care m-a rugat sa-i confirm pana pe data de 15 - 20 Noiembrie daca mergem si cati mergem...

1. Florin21 - 2 persoane (1 camera);
2. wador29 - 2 persoane (1 camera);
3. catalinvaduva1188 - 1 sau 2 persoane (1 camera, partial sau integral)
4. ...

09 Noi 2013, 16:51

Primiti si alti membri - nefordisti? Ar vrea un amic sa vina daca vin si eu.

12 Noi 2013, 20:07

Sigur. De ce nu...

16 Noi 2013, 11:38

maine 16 noiembrie ora 13:00 , intalnire la LIDL se baga careva ? :-/

16 Noi 2013, 12:52

Eu ajung la 2

16 Noi 2013, 15:01

17 noiembrie * ma gandeam la altceva :))

16 Noi 2013, 19:06

Deci Duminica ora 13.00 voi fi in parcare la Lidl de pe Dem Radulesc

16 Noi 2013, 22:30

O sa vin si eu... ;)
Da cineva de baut...?! :D

16 Noi 2013, 23:09

Pe mine ma primiti?? <):)

16 Noi 2013, 23:42