Eu zic si sper ca da...
Pentru cei care nu au fost anul trecut de 1 Decembrie la intalnirea noastra anuala ce a devenit o traditie... exemplific aici cateva costuri... 60 lei / noapte camera la o pensiune foarte curata si foarte calduroasa, gazdele de nota 20 nu ne-au deranjat nu i-am vazut decat atunci cand ne-au adus un platou de prajituri... iar pe langa costul cazarii s-a mai cheltuit in jur de 150 lei de familie/cuplu pe mancare, bautura, sucuri, etc.
Asa ca... aviz amatorilor pentru un bairam de 1 Decembrie prilejuit atat de ziua nationala cat si de aniversarea a 4 ani de existenta a ClubFORD Rm.Valcea. Preturile pentru cazare sunt aceleasi ca si anul trecut, -
60lei/noapte de camera - pensiunea este libera, tocmai ce am discutat cu propietarul care m-a rugat sa-i confirm pana pe data de 10 Noiembrie daca mergem si cati mergem...
Eu zic sa incepem sa ne si trecem pe lista, sa vedem care cum venim pentru ca pensiunea are doar 9 camere... cine mai doreste dupa ocuparea celor 9 camere mai este disponibil living-ul + cele doua bucatarii...
1. Florin21
2. ... ?!