de adrianmihai83 » 08 Iun 2010, 07:18
Eu am fost.
Impresii:
- organizare romaneasca, pentru romani
- prima proba a fost trecerea peste calea ferata (dupa ce faceai dreapta din Alexeni spre "aeroport" - mai repede a fost teren de calibrare a tunurilor)
- pista arata ca o adevarata padure, printre placile de beton erau crescute buruieni de 1 - 1,5m inaltime
- dupa 5-10 curse pista trebuia curatata de bolovani, asfaltul incepand sa se faramiteze
- la fiecare 20-30 minute senzorii de la finish trebuiau curatati, praful se aseza pe ei. De fapt pe ce nu se aseza praful, am crezut ca am ajuns in Sahara. Seara cand am ajuns acasa m-am spalat pe fata si cu pamantul astfel rezultat puteam pune un ghiveci de flori
- dupa ce si-au dat seama de la Tulcea ca romanul nu poate sta in spatele unui gard de 1,2 m inaltime, acum au pus unul de 2,2m - nu a rezistat mult, a fost rupt bucata cu bucata de unii ciobani
- daca nu rupeai gardul sa bagi capul prin el sau nu te cocotai pe el atunci vedeai doar 50m din pista, practic cand trecea masina prin fata ta
Eu am stat pe partea cealalta, oficiala cum se zicea. Acolo gardul era cel folosit la Tulcea, de 1,2m. Vedeai toata pista, chiar a fost bine. Dar nu pot nu ma pun si in pielea spectatorului obisnuit.
Lucrurile bune sunt greu de gasit, ce a fost bun se incadra in normalitate si nu puteai sa remarci. Poze nu pun, gasiti pe site-ul dedicat.
Concluzia: Made in Romania, de romani, pentru romani. Tinand cont ca sunt la inceput si recunoscand si ei problemele, au promis ca o sa fie din ce in ce mai bine.
Mazda 3 tx+