Inel ornament yala portbagaj FF 1
Salutare, salutare,
Rog ajutati-ma/sfatuiti-ma...
Azi-noapte niste nesimtiti mi-au dezlipit si furat inelul ornament din jurul yalei portbagajului. Aseara cand am ajuns acasa il aveam ca am umblat la portbagaj si l-am vazut...azi dimineata cand iar am umblat la portbagaj se vedea urat si nu-mi dadeam seama de ce.
Acum a ramas locul gol si se vede urma de lipici sau cu ce o fi fost lipit inelul. Sper ca am descris bine ceea ce caut ! Este un inel de plastic care "imbraca" incuietoarea pe exterior...
Am incercat sa vad daca pot sa-l cumpar la magazine auto dar vanzatorii se uita crucis si spun ca asa ceva nici nu stiu unde sa caute.
Rog, daca vreun coleg de forum/club are unul din nimereala sau din dezmembrari sa-mi spuna. Stie cineva cum pot face rost de un inel de asta ?
Cu multumiri,
Stefan
Rog ajutati-ma/sfatuiti-ma...
Azi-noapte niste nesimtiti mi-au dezlipit si furat inelul ornament din jurul yalei portbagajului. Aseara cand am ajuns acasa il aveam ca am umblat la portbagaj si l-am vazut...azi dimineata cand iar am umblat la portbagaj se vedea urat si nu-mi dadeam seama de ce.
Acum a ramas locul gol si se vede urma de lipici sau cu ce o fi fost lipit inelul. Sper ca am descris bine ceea ce caut ! Este un inel de plastic care "imbraca" incuietoarea pe exterior...Am incercat sa vad daca pot sa-l cumpar la magazine auto dar vanzatorii se uita crucis si spun ca asa ceva nici nu stiu unde sa caute.
Rog, daca vreun coleg de forum/club are unul din nimereala sau din dezmembrari sa-mi spuna. Stie cineva cum pot face rost de un inel de asta ?
Cu multumiri,
Stefan
-

StefanGal - 1nsane Member
- Maşina: Ecosport 2018, 1L, 125 CP. BMW 2009, 318i, 2.0 L, 143 CP

:
. 2 lire as da...as da si 4...
Preturi mici, firma serioasa. Recomand...