Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Inel ornament yala portbagaj FF 1

03 Oct 2009, 13:54

Salutare, salutare,

Rog ajutati-ma/sfatuiti-ma...

Azi-noapte niste nesimtiti mi-au dezlipit si furat inelul ornament din jurul yalei portbagajului. Aseara cand am ajuns acasa il aveam ca am umblat la portbagaj si l-am vazut...azi dimineata cand iar am umblat la portbagaj se vedea urat si nu-mi dadeam seama de ce. :(( Acum a ramas locul gol si se vede urma de lipici sau cu ce o fi fost lipit inelul. Sper ca am descris bine ceea ce caut ! Este un inel de plastic care "imbraca" incuietoarea pe exterior...
Am incercat sa vad daca pot sa-l cumpar la magazine auto dar vanzatorii se uita crucis si spun ca asa ceva nici nu stiu unde sa caute.
Rog, daca vreun coleg de forum/club are unul din nimereala sau din dezmembrari sa-mi spuna. Stie cineva cum pot face rost de un inel de asta ? #:-S

Cu multumiri,
Stefan

Re: Inel ornament yala portbagaj FF 1

03 Oct 2009, 16:47

CAUTA LA DEZMEMBRARI, VEZI AICI PE FORUM, DACA NU PE GOOGLE-DEZMEMBRARI, DESI AI SANSE F MICI SA GASESTI STRICT ACEL INEL, SI DACA E SA GASESTI INCUIETOAREA CU TOTUL LA SH E UN NIMIC.
BAFTA!

Re: Inel ornament yala portbagaj FF 1_caut yala dezmembrari

03 Oct 2009, 18:25

OK.

Caut yala portbagaj din dezmembrari. Urgent !

Multam,
Stefan

04 Oct 2009, 10:27

Am avut aceeasi problema anul trecut: unul nou era 1 mil si ceva! Mi l-a adus cineva din Anglia, nou cu...2 lire! Deci 2 concluzii:
- se gaseste ornamentul separat
- nu merita cumparat din RO

LE: am gasit oferta exact pe care am primit-o pt ornament in ian 2008...tine-te bine :D :

"ornament plastic inchizatoare hayon Ford...198 lei, se aduce la comanda in 4-6 zile"

04 Oct 2009, 12:23

Aha...deci nu sunt/fost singurul cu problema asta "tembela". Nu am sa dau niciodata 200 de lei pe un inel de plastic :-O . 2 lire as da...as da si 4...
Mai astept colegii de forum, poate are cineva in dezmembrari...
Intre timp am sa pun un capac ceva, o garnitura home made.

Astept pareri,

Multumiri,
Stefan

04 Oct 2009, 21:22

Din cauza asta si eu am preferat sa astept 3 luni. Intre timp am improvizat cu banda izolatoare. Poti sa incerci sa improvizezi un dop de cauciuc ceva acolo ca sa nu-ti intre apa.
Bafta si spor la cautari.

14 Oct 2009, 09:50

La alodezmembrari, ai incercat?Da cautare pe google si ii gasesti.Vezi ca au o gramada de piese pe stoc, numai sh, da-le un tel, nu ai nimic de pierdut.Bafta

14 Oct 2009, 10:08

Datorita unui coleg de forum, am facut rost de inel/garnitura. =D> Preturi mici, firma serioasa. Recomand...
Acu' am alta problema. Piesa nu sta pe masina...de parca ii lipseste ceva de prindere...pe dinauntru. Intr-o ora o s-o prind in doua holsuruburi de tabla. Nu o sa se vada prea estetic dar alta solutie nu vaz...nu am cum s-o prind, lipesc.

Stefan

14 Oct 2009, 11:24

Eu intreb, eu raspund...

Am reusit s-o fixez fara holsuruburi.
Cum ?
Habar n-am...de nervi am impins-o mai tare si s-a clipsat pe incuietoare inauntru. Initial umblasem cu frumosu' si nu se potrivea la gaura dar se pare ca in cazul de fata, nervii si forta si-au facut treaba ca gandirea...

Daca imi fura si garnitura asta, ii pun capac negru si anulez deschiderea din cheie a portbagajului.

Respect

16 Oct 2009, 16:31

de unde ai luat inelul ala?eu umblu de 2 ani fara el.....
eventual trimite un PM cu firma su contact

24 Noi 2009, 17:48

Salut
Si eu am ramas fara garnitura respectiva.
Poti sa-mi zici de unde ti-ai facut rost?
Mersi.
Subiect închis