Caut urmatoarele piese de tuning interior/exterior:...
31 Ian 2010, 12:10
Atasez mai jos cateva fotografii cu ce as dori sa cumpar ca elemente de tuning interior/exterior ptr. masina din semnatura. Componentele respective le-am gasit pe E-bay, preturile sunt mai mult decat decente, pe la noi sunt exorbitant de scumpe... fotografiile sunt tot de acolo date jos... Daca poate sa aduca cineva asa ceva... astept oferte comparabile ca pret cu cele de pe E-bay si care sa includa si un comision decent, ca doar nu face nimeni munca voluntara... Daca mai vrea cineva asa ceva si se baga peste topicul meu nu ma supar... poate ne strangem mai multi, facem o lista cu ce doreste fiecare si cine stie comisionul nu va mai fi asa de mare si poate chiar si pretul... Masina este cea din semnatura...
Fişiere ataşate
09.jpg (2.24 KiB) Vizualizat de 869 ori
08.jpg (2.43 KiB) Vizualizat de 868 ori
Ultima oară modificat de Florin21 pe 31 Ian 2010, 12:21, modificat 1 dată în total.
Asta este ce am gasit la repezeala. Daca ai rabdare si timp, ai sa gasesti si preturi mai bune. Cat despre fire, sfatul meu e sa le iei de la dezmembrari.
slick99 te poate ajuta asa cum m-a ajutat si pe mine.Bafta
Re: Caut urmatoarele piese de tuning interior/exterior:...
05 Feb 2010, 12:24
Stii de care vreau ptr. bara... exact ca cele laterale, nu vreau sa se vada becul in ele... Da-mi de stire cand le ai, ca le cumpar sigur. La fel este valabil si ptr. ornamentul acela cromat din spate de la haion. Am vazut ca ai avut unul dar l-ai dat imediat... am vazut prea tarziu anuntul tau...
Re: Caut urmatoarele piese de tuning interior/exterior:...
09 Feb 2010, 21:52
O sa cauti pana la adanci batraneti, daca nu ti le gasesti singur pe ebay, nu platesti avansul pentru ca slick sa ti le aduca. Ai sa dai up pana o sa ai rani la degete.