Caut urmatoarele piese de tuning interior/exterior:...
Atasez mai jos cateva fotografii cu ce as dori sa cumpar ca elemente de tuning interior/exterior ptr. masina din semnatura.
Componentele respective le-am gasit pe E-bay, preturile sunt mai mult decat decente, pe la noi sunt exorbitant de scumpe...
fotografiile sunt tot de acolo date jos...
Daca poate sa aduca cineva asa ceva... astept oferte comparabile ca pret cu cele de pe E-bay si care sa includa si un comision decent, ca doar nu face nimeni munca voluntara...
Daca mai vrea cineva asa ceva si se baga peste topicul meu nu ma supar... poate ne strangem mai multi, facem o lista cu ce doreste fiecare si cine stie comisionul nu va mai fi asa de mare si poate chiar si pretul...
Masina este cea din semnatura...
Componentele respective le-am gasit pe E-bay, preturile sunt mai mult decat decente, pe la noi sunt exorbitant de scumpe...

Daca poate sa aduca cineva asa ceva... astept oferte comparabile ca pret cu cele de pe E-bay si care sa includa si un comision decent, ca doar nu face nimeni munca voluntara...

Daca mai vrea cineva asa ceva si se baga peste topicul meu nu ma supar... poate ne strangem mai multi, facem o lista cu ce doreste fiecare si cine stie comisionul nu va mai fi asa de mare si poate chiar si pretul...

Masina este cea din semnatura...

Ultima oară modificat de Florin21 pe 31 Ian 2010, 12:21, modificat 1 dată în total.
"Să faci ce-ți place, este libertate.
Să-ți placă ceea ce faci, este fericire."
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█▓▒░░★★ Tutoriale Ford Focus Mk1★★░░▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█▓▒░░ ClubFORD Rm. Valcea ★★★★★★ ░░▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀
Să-ți placă ceea ce faci, este fericire."
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█▓▒░░★★ Tutoriale Ford Focus Mk1★★░░▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█▓▒░░ ClubFORD Rm. Valcea ★★★★★★ ░░▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀
-
Florin21 - 1nsane Member
- Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi