$1 scrie:$2alut,
Am trei probleme mecanice cu diesel-ul meu 1.8 90CP din 2002.
Prima problema ar fi ca am un zgomot ciudat, cam de amortizor curs pe dreapta spate, dar nu mereu, ci doar in anumite situatii, denivelari mici sau coborare de pe bordura fara accelerare (lasata masina usor sa alunece de pe bordura, tinuta usor din frana).Am fost la trei mecanici, mi-au spus ca amortizoarele par bune si ca inca nu-si pot da seama de la ce bucsi poate fi zgomotul, amortizoarele sunt schimbate in primavara lui 2011.
A doua problema, la ralanti si sub 2000 de rotatii, vibreaza destul de rau, inclusiv volanul (asta legat de a treia problema), mi s-a spus ca ar fi tampoanele de la motor.
A treia problema este cea cu vibratia volanului (presupun caseta de directie) la treceri peste denivelari mici, piatra cubica, linii de tramvai, etc.
Care ar fi pretul pentru reconditionarea casetei de directie si cat ar dura toata operatiunea?
Ceva sugestii referitoare la celelalte probleme ar fi foarte binevenite.
Multumesc,
Cu stima,
Andrei.
Salut,
-1 sa nu pui baza niciodata pe amortizoare noi pentru ca am vazut cumparate noi din magazin,montate pe masina si cand a fost omul cu ea la revizie pe standul de probe unul tinea 70% si unul 67 %.
In afara de asta pot fi bucsile de fixare ale amortizoarelor.
-2 aici putem discuta despre:
- un avans defectuos al pompei de injectie cand ai umblat pe la distributie
-tampon de motor de la motoarele pe benzina in loc sa fie de diesel
-tampon rupt
-bieleta anti-rasturnare motor
-injector care nu lucreaza in parametri.
-3 daca nu ai joc pe pivoti sau pe bieletele antiruliu nu ramane decat caseta de directie.
Aceasta se poate repara si suma este pana in 300 ron.