de georgegeorgius » 08 Noi 2012, 21:05
Buna seara,
Inainte de toate, permiteti-mi sa va urez si eu un sincer LA MULTI ANI!
A aparut o problema la masina si mecanicii nu reusesc sa ii dea de capat. De aceea apelez la Dvs, poate ati avut de-a face cu asa ceva.
Masina tremura la relanti si se aude un zgomot ciudat la motor (nu stiu cum sa fiu mai exact, un fel de baraiit constant, asemenator evacuarii sacadate a fumului pe teava de esapament, un sunet infundat). Nu este zgomot metalic. Se aude cel mai bine din afara masinii si in masina (desi unii mecanici nici nu au auzit zgomotul decat atunci cand i-am pus sa puna mana pe portiera si atunci si-au dat seama ca masina tremura) Pe diagnoza nu a dat nici o eroare.
Relanti-ul nu scade in turatie, nu se accelereaza singura, masina trage (am dus-o pana la 180 fara probleme), comportamentul e normal.
Mentionez ca volanta s-a verificat, injectoarele nu sunt cauza, egr-ul a fost curatat, filtrele schimbate, uleiul la fel.
Unii colegi de pe forum mi-au sugerat tamponul motor, dar mecanicii au spus ca e in regula.
Ultima varianta ar fi ca sunt probleme pe la supape sau tacheti. Nu vreau sa desfac motorul fara sa aflu si cateva pareri de la Dvs.
Masina este un Mondeo, Tdci, 115 Cp, 2005.
Va multumesc anticipat si va doresc o seara pe masura asteptarilor!
Cu stima,
Silviu