Re: bibanu47: service, reparatii, reconditionari si modifica
$1 scrie:$2una seara.
Va rog frumos spuneti-mi si mie cum se pune la semne delcoul din imagine care provine de pe un Ford Transit 2.0i si pe care doresc sa-l pun pe o Ford SIERRA 1.6, careia i-am schimbat sistemul de alimentare. Este vorba despre un delcou Motorcraft. Daca este nevoie, voi reveni cu mai multe amanunte.
Multumesc anticipat si sanatate multa!
Salut,
Trebuie sa ma intelegi ca sunt mii de tipuri de delcouri pe lumea asta si nu am cum sa le stiu pe dinafara cum au fost proiectate de fabricant de aceea te rog sa imi mai postezi urmatoarele:
-o poza cu capacacul la delco vazut de sus,
-o poza cu capacul vazut de jos,
-trebuie sa montezi la loc ruptorul pe cele doua suruburi iar apoi sa imi faci poza.
Eu am facut 4 sageti unde mai multi mecanici ciudati si-au facut semne care mai de care dar dupa cate pot observa eu in poza,incepand de la stanga la dreapta semnul este primul sau al doilea,exclus 3 si 4 deoarece se vede clar ca sunt facute din topor.
Daca vad pozitionarea capacului si ruptorul montat imediat imi dau seama cum se pune la punct.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
-
bibanu47 - Director Tehnic
- Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
- VIN: IMEDIATCASATEAJUT