are dreptate officer...si eu am sesizat o sumedenie de posturi noi puse aiurea, useri noi fara semnatura, fara locatie....nu suntem un forum cu fumuri, cum zice neaopinca, trebuie indeplinite doar cateva reguli de baza....ar trebui intr-adevar ca acele campuri sa fie obligatorii si atunci am sti mai multe unii despre altii si despre masinile noastre, s-ar evita intrebari suplimentare, rugaminti sau atentionari de tot felul, care, de multe ori, se pot (sau chiar sunt) interpretate gresit, ca fiind rauvoitoare...
as mai avea o remarca referitoare la nr. de membri...stiu ca s-a mai discutat, dar eu unul n-am retinut o concluzie...ce facem cu nr. foarte mare de membri cu zero posturi, care au conturi unii chiar de prin 2005 ? mai sunt reali, mai exista ? sau au vandut masinile marca Ford si au parasit forumul ?
sunt de acord ca unii poate doar citesc si nu posteaza, e dreptul lor....noi ar trebui sa-i aflam pe cei care NU MAI EXISTA ca useri si sa-i eliminam...
@neaopinca :btw (by the way = apropo) de WE= week-end=sfarsit de saptamana
sunt de acord cu partea referitoare la limba romana, mai putin cu cea referitoare la lb. engleza, pentru ca nu se abuzeaza de asa ceva....se folosesc niste abrevieri uzuale si nimic mai mult...