Răspunde

13 Apr 2007, 10:11

nimic nou se pare, ori nu a citit cine trebuie, ori nu are ce sa-mi raspunda inca.... mai astept, nu stiu care-i termenul , parca luna asta trebuie date formularele; pacat, intrau niste bani.

13 Apr 2007, 15:51

s-a raspuns dar pe alt topic
Deocamdata nu avem cum
daca imi spui care este termenul atunci o sa facem tot posibilul sa fie gata Asociatia
Cu Stima

16 Apr 2007, 12:36

ok, ok, ok...am si io o sugestie...

Sectiunea cu reguli de utilizare a forumului sa fie denumita "reguli de utilizare a forumului -citeste inainte sa postezi" si sa fie pusa pe prima pagina in capul listei in loc de membrii forumului.

Spun asta pt ca am observat ca avem din ce in ce mai multi user-i noi, care dealtfel sunt bine-veniti (sa nu se interpreteze altceva) dar care posteaza total aiurea (genul: anunt de cumparare la sectiunea vanzare si vice versa, deschid topicuri noi cu probleme deja discutate de ani de zile). Am intrat acum pe forum prima data dupa acest WE si deja m-am umplut de respect... :)

17 Apr 2007, 09:38

termenul este 15 mai.

sursa informatiei si detalii la http://www.doilasuta.ro

17 Apr 2007, 18:57

io nu mai suport...numai post-uri aiurea peste tot...si mai jos de acest topic e un dude care ne da filtre si ulei si antigel la preturi deosebite...de parca ar exista sectiunea de vanzare pt asta...
:? :? :?

17 Apr 2007, 19:32

Maddog, nu exista posibilitatea de a pune report post?

17 Apr 2007, 19:52

Am putea folosi si sistemul PM pentru a atentiona moderatorii unei sectiuni despre eventuale nereguli/abateri. Dar si asa apar diverse probleme , cum ar fii faptul ca in pagina unui post nu apare lista cu moderatorii, doar in "homepage-ul" sectiunii.

Cred ca optiunea asta ramane cea mai la indemana, cu mod-urile poate e ceva mai complicat.

Numai bine!

28 Iun 2007, 08:54

Doar parerea mea:pe cind un forum fara utilizarea altor termeni in afara de limba romana.Mai activez si pe alte limbi cu unele greseli desigur dar nu "scufund"aia cu cealalta.Aici se greseste si chiar se aplauda exprimarile in limba romana gen locatie ma zgirie la urechi, ca sa nu mai zic de cele engletizate.Apropo draga Officer, ce inseamna WE?Este normal ca cel care vinde sa greseasca si sa posteze la cumparare .Depinde unde ne raportam.Nu este un forum mai cu fumuri ca al nostru.Pacat!Doar parerea mea.

28 Iun 2007, 09:02

@neaopinca deci cam care ar fi nemultumirea dvs ca chiar nu am inteles nimik. Daca se poate sa reformulati mai cu exactitate
Cu Stima

03 Iul 2007, 15:28

are dreptate officer...si eu am sesizat o sumedenie de posturi noi puse aiurea, useri noi fara semnatura, fara locatie....nu suntem un forum cu fumuri, cum zice neaopinca, trebuie indeplinite doar cateva reguli de baza....ar trebui intr-adevar ca acele campuri sa fie obligatorii si atunci am sti mai multe unii despre altii si despre masinile noastre, s-ar evita intrebari suplimentare, rugaminti sau atentionari de tot felul, care, de multe ori, se pot (sau chiar sunt) interpretate gresit, ca fiind rauvoitoare...

as mai avea o remarca referitoare la nr. de membri...stiu ca s-a mai discutat, dar eu unul n-am retinut o concluzie...ce facem cu nr. foarte mare de membri cu zero posturi, care au conturi unii chiar de prin 2005 ? mai sunt reali, mai exista ? sau au vandut masinile marca Ford si au parasit forumul ?
sunt de acord ca unii poate doar citesc si nu posteaza, e dreptul lor....noi ar trebui sa-i aflam pe cei care NU MAI EXISTA ca useri si sa-i eliminam...

@neaopinca :btw (by the way = apropo) de WE= week-end=sfarsit de saptamana :D
sunt de acord cu partea referitoare la limba romana, mai putin cu cea referitoare la lb. engleza, pentru ca nu se abuzeaza de asa ceva....se folosesc niste abrevieri uzuale si nimic mai mult... :)

03 Iul 2007, 21:56

S-a rezolvat cu userii vechi cu 0 posturi acum 3 luni in sensul ca s-a trimis mail catre ei si cele care s-au intors ca fiind mailuri invalide au fost stersi
Urmatoarea periere peste 3 luni
Cu Stima

03 Iul 2007, 22:29

ca sa fiu in tonul discutiei de mai sus: eu as aface cimpul (fieldul) "location" din profil mandatory(obligator') ....pe bune. in felul asta se ca sti "locatia" fiecaruia.

cam atit am avut de spus in scris, c u l8r (see you leighter - later)!

10 Iul 2007, 14:57

Si un camp care sa arate daca userul e online sau nu :D

10 Iul 2007, 21:54

@autonero incercam sa punem un mod pt chestia cu statusul :D
Cu Stima

11 Iul 2007, 09:49

$1 scrie:$2avicon

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m si eu o intrebare :?: .
Nu se poate face ceva :oops: ca la inregistrarea unui nou user sa fie obligatorii :twisted: campurile de locatie , tip auto :idea: .......
Nu ma pricep la asa ceva dar presupun ca se poate face , deoarece pe alte forumuri sunt campuri obligatorii

E buna sugestia ta. Poate exista un plugin pentru phpbb care sa faca asta.

Tip: change it to vbulletin

Plus:
- limitare numar de randuri in semnatura + limitare imagine (width&height) din semnatura
- facut un regulament general si pus ca announcement deasupra tuturor topicurilor pe homepage.
- in sectiunea "Discutii libere/forum" este haos in acest moment. Pe o rezolutie de 1920x1200, cand deschid sectiunea asta, tot ecranul este plin de Announcements si Sticky - multe dintre ele sunt out-date rau de tot

if you need help, pot ajuta cu modarea phpbb - am ceva experienta

12 Iul 2007, 19:43

Ma enerveaza la culme paginile pe care se posteaza poze ca attachment sau linkuri foarte lungi si care fac sa apara bara de scroll orizontala si latesc toate post-urile astfel incat devine foarte greoi de citit. :evil:

In asemenea situatii, prefer sa dau copy-paste in Notepad, activez word wrap si citesc acolo fara sa ametesc tot tragand de bara stanga-dreapta :?

M-as bucura tare mult daca n-ar mai trebui sa fac asta :D

12 Iul 2007, 20:20

$1 scrie:$2a enerveaza la culme paginile pe care se posteaza poze ca attachment sau linkuri foarte lungi si care fac sa apara bara de scroll orizontala si latesc toate post-urile astfel incat devine foarte greoi de citit. :evil:

In asemenea situatii, prefer sa dau copy-paste in Notepad, activez word wrap si citesc acolo fara sa ametesc tot tragand de bara stanga-dreapta :?

M-as bucura tare mult daca n-ar mai trebui sa fac asta :D

Pentru asta trebuie bagata o limita la width/height la poze - sau mai bine un mod care sa afiseze by default un thumbnail, si cine vrea, poate deschide poza originala separat.

13 Iul 2007, 12:38

O sa incercam sa implementam si acest mod timpul e problema si mai ales lipsa lui
Cu Stima

21 Iul 2007, 21:19

nu stiu daca s-a mai zis asta...
cei care intra ca guest sa poata sa vada si pozele de pe forum!
acum daca intri ca guest nu se vad si pozele...

21 Iul 2007, 23:55

Hai sa scriu si eu ce nu-mi place:intru pe forum,citesc intre timp trebuie sa las forumul si sa ma ocup de alte probleme(95 % navighez de la servici)si cand intru din nou imi cere autentificarea :evil: si atunci dupa autentificare nu mai sunt bifate posturile care nu le-am citit (cele noi sau la care sa raspuns pana n-am fost pe forum din ziua anterioara).
Nu stiu daca am fost inteles,totusi as dori o explicatie la acest fenomen,si daca s-ar putea mari acest timp(cat nu folosesti forumul,dar totusi sa ramana deschisa pagina).
In rest sunt super multumit de forum,si mi-a fost de ajutor in mai multe situatii.
Salutare si numai bine.

22 Iul 2007, 06:23

@levis
Cum eu nu am aceeaşi problemă, cred că este vorba de ceva local, aşa că verifică la tine pe calculator durata cookie-ului. Este posibil ca pe undeva să existe o bifă astfel încât dacă închizi browserul să şteargă automat cookieurile lăsate în sesiune.

09 Aug 2007, 18:43

Nu stiu daca s-a mai zis... dar s-ar putea face si o versiune lo-fi? mai sunt uneori plecat si intru de pe pda... si merge naspa, mai ales cand mai sunt si poze.

Thx

09 Aug 2007, 22:48

$1 scrie:$2ai sa scriu si eu ce nu-mi place:intru pe forum,citesc intre timp trebuie sa las forumul si sa ma ocup de alte probleme(95 % navighez de la servici)si cand intru din nou imi cere autentificarea :evil: si atunci dupa autentificare nu mai sunt bifate posturile care nu le-am citit (cele noi sau la care sa raspuns pana n-am fost pe forum din ziua anterioara).
Nu stiu daca am fost inteles,totusi as dori o explicatie la acest fenomen,si daca s-ar putea mari acest timp(cat nu folosesti forumul,dar totusi sa ramana deschisa pagina).
In rest sunt super multumit de forum,si mi-a fost de ajutor in mai multe situatii.
Salutare si numai bine.

Este normal si logic ca lucrurile sa se desfasoare dupa logaritmul prezentat. De fiecare data cand un utilizator face login, sunt marcate forumurile in care au aparut mesaje noi de la momentul ultimului logoff al aceluiasi utilizator. Mesajele noi pt sesiunea precedenta, dar necitite in cadrul acesteia, sunt interpretate de sistem drept neinteresante pt utilizatorul in cauza - deci ar fi inutil sa fie mentinut marker-ul de noutate. Daca nu s-ar aplica aceasta din urma regula, practic in permanenta la login toate sau aproape toate forumurile ar aparea marcate drept continatoare de mesaje noi (de fapt nu noi, ci necitite) care insa ar putea fi mai vechi de cateva zile/saptamani. In conditiile existente insa, la login apar marcate strict forumurile cu continut intr-adevar nou pt utilizatorul logat. In majoritatea covarsitoare a cazurilor, asta este exact ceea ce-si doreste si utilizatorul insusi.

15 Aug 2007, 13:00

Pe "Discutii Libere/Forum" sunt multe Announcement-uri care nu mai sunt de actualitate. (sunt si subiecte Sticky in aceeasi situatie).

Poate face cineva putina curatenie?

Merci

15 Aug 2007, 16:12

$1 scrie:$2Este normal si logic ca lucrurile sa se desfasoare dupa logaritmul prezentat. De fiecare data cand un utilizator face login, sunt marcate forumurile in care au aparut mesaje noi de la momentul ultimului logoff al aceluiasi utilizator. Mesajele noi pt sesiunea precedenta, dar necitite in cadrul acesteia, sunt interpretate de sistem drept neinteresante pt utilizatorul in cauza - deci ar fi inutil sa fie mentinut marker-ul de noutate. Daca nu s-ar aplica aceasta din urma regula, practic in permanenta la login toate sau aproape toate forumurile ar aparea marcate drept continatoare de mesaje noi (de fapt nu noi, ci necitite) care insa ar putea fi mai vechi de cateva zile/saptamani. In conditiile existente insa, la login apar marcate strict forumurile cu continut intr-adevar nou pt utilizatorul logat. In majoritatea covarsitoare a cazurilor, asta este exact ceea ce-si doreste si utilizatorul insusi.

Nu e chiar asa; mesajele necitite raman cu acest flag pana le citesti SAU daca inchizi mai repede fereastra (probabil reseteaza serverul informatia). Stocarea informatiei se face pe server (de aceea pot vedea si de pe alte statii exact aceleasi mesaje necitite).
Din observatiile mele singura varianta care sa iti mentina posturile in starea reala este sa mai tii fereastra deschisa si sa nu inchizi brusc. Am incercat si cu Logout dar degeaba, tot am intalnit problema.

17 Aug 2007, 12:13

Nu se pot atasa PDF-uri? :(
Cod:
$2

17 Aug 2007, 12:44

Fa-l ZIP...

17 Aug 2007, 12:49

$1 scrie:$2a-l ZIP...

Dap, nu e asta problema, ca l-am arhivat.
Dar mi se pare aiurea sa nu se poata atasa PDF-uri. Sunt fisiere secure, folosite world-wide. E ca si cum ai interzice jpg-uri.
Parerea mea..

17 Aug 2007, 15:56

Se poate ca sigla forumului, din stanga sus a paginii, sa fie link catre prima pagina? De multe ori ma trezesc ca dau acolo (cam 99% dintre forumuri au asa :D). Multumesc.

@Fritz: de multe ori un PDF poate fi mult mai mare decat un ZIP... Si nu-s neaparat secure :D

12 Sep 2007, 23:53

Si eu m-as bucura daca am putea atasa PDF-uri.
Asta in plus pe langa celelalte rugaminti: linkurile prea lungi si pozele prea mari fac sa se lateasca pagina si sa apara scrollbaruri si ametesc cand citesc (daca mai citesc).
Răspunde