Ei bine, azi a avut loc intalnirea cu ea (masina) si el (dealerul

).Fiind ocupat cu treburi de dimineata am ajuns doar dupa masa la reprezentanta.
Masina era in service, cu capota ridicata (habar n-am ce piscaleau pe acolo dar ma rog).Prima mea grija a fost sa vad daca imbinarea plansei de bord in jurul climatronicului era ok (am arata mai sus de problema) .... am rasuflat usurat, se-nbina perfect.
Km la bord .... 000004

.
Iar acum partea naspa ... masiona nu o pot ridica decat Luni ...draq stie de ce (inventar, controale etc)
Partea si mai naspa ... nici vorba de oglinda heliomata, fara senzori de ploaie, fara senzori de lumina, iar despre monitorizarea presiunii in pneuri ce sa mai vorbim

. Si doar vb de un TITANIUM. Sa vedeti ce naspa arata cu oglinda aia de 2 bani ... zici ca e Logan de 20.000 EUR sau ... un KA.
Asadar dragii mei, toti care ati comandat un Titanium inainte de 24 Oct (noua lista) sa va asteptati cu dotarile respective in minus... c'est la vie.
La prima strigare ..dealerul a sarit cu 4 cauciuri de iarna care sa compenseze minusurile. Adevarul e ca nu ma omor dupa senzorii de lumina sau ploaie, iar oglinda heliomata pot sa-i pun after ..dar vroiam monitorizarea in pneuri.
Am de gand oricum Luni cand ridica masina sa cer 4 cauciuri iarna, 4 jante de tabla, set de covoras cauciuc .... voi ce ziceti ??