Discutii libere/forum

Opinii,interpretari si lamuriri despre Religia crestinortoxa

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Opinii,interpretari si lamuriri despre Religia crestinortoxa

Mesajde TOTALSENDER » 23 Noi 2011, 10:10

Va invit sa continuam discutia aici pe subiectul Religie, insa, caz mai particular, sa zicem, adica, sa discutam despre religia careia ii apartinem marea majoritate de pe acest forum, adica, cea crestin-ortodoxa.

Ce am invatat, ce ar fi de invatat, ce ar trebui evitat si... altele pe tema subiectului nostru.

Si propun sa reluam de la ideea de discriminare a femeii in contextul Bibliei - sincer, eu nu stiu la ce se refera colegul @Daniel asa ca, astept in continuare argumentele. :)
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Re: Opinii,interpretari si lamuriri despre Religia crestinortoxa

Mesajde KomandantuR » 23 Noi 2011, 10:31

In primul rand exista greseli ortografice in titlu. Despre religia crestinortoxa eu nu am auzit, si sigur nu sunt majoritari adeptii acestei religii pe forum. Siluirea limbii romane in mod repetat ne ofera niste indicii clare asupra interlocutorilor care vor avea parte de niste raspunsuri/argumente asa, mai pe intelesul lor sa zic.
In al doilea rand nu-mi amintesc vreun sondaj aici pe forum din care sa rezulte ca ar fi majoritari crestin-ortodocsii. Personal inclin sa cred ca ateii ar iesi la un eventual vot.
In al treilea rand, nu vad rostul acestui topic in conditiile in care a fost inchis unul pe aceeasi tema. Unde ai spus ca din partea ta poate fi inchis. Dar doar ca sa deschizi altul nou? Este o atitudine "adolescentina" ca sa fiu indulgent. Se va redeschide la un moment dat acela, daca initiatorul lui va crede de cuviinta.
Asadar il voi inchide pt a nu genera noi conflicte, pt ca am vazut ca este greu de purtat o discutie fara intepaturi de genul "sunteti praf".
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Înapoi la Discutii libere/forum