@mihai79: accept si alte pareri, stai linistit. Romanismul de care vorbeai il gasesti foarte usor in afirmatia asta a ta:
"Daca albitrul facea o minima pregatire inainte de meci putea sa observe ca jucatorii barcelonei cad ca secerati si cand ii trimite nevasta sa duca gunoiul"
 Asa ca inainte sa vorbesti de "romanismul" din mine (mult, putin cat o fi) analizeaza-ti un pic gandurile pe care le impartasesti aici.
 Ca nu am raspuns suficient de calm, e fiindca m-am saturat ca orice fault asupra "piticilor" ( 

) sa fie considerata simulare. 
Daca ziceai de la inceput: "Tocmai de aceea penalty-ul mi s-a parut oarecum impotriva manierei de arbitraj si impotriva jocului" atunci si reactia mea era alta (poate chiar nu exista una, deoarece ti-as fi acceptat opinia).
@adicristea: mi-e cam frica sa nu se intoarca cu varf si indesat toate (sa le zicem) "umilintele" din ultimii ani. 
 In plus cred ca acum, ca Realul joaca (prea mult   

) fotbal, Mourinho o sa-l lase pe Pepe sa joace fotbal, nu o sa-l mai trimita cu coasa in teren. Nu de alta dar sa nu mai "simuleze" asa cu nerusinare Alvez si Busquets ca iarasi o sa apara romanisme in discutiile noastre