Da si eu m-am inselat asupra lui
Canaf. Omul are o voce speciala, Cel putin pe partea de bluess, este de acolo.
Craescu nu se numara printre preferatii mei. Nu stiu daca este o definitie tocmai ortodoxa insa, nu gasesc alt termen, are un stil "prea tipat" mai ales pe partea de acute. Este cam in forta si nu ma refer doar la piesa de aseara. Exact cum a subliniat si Brenciu, insa la un alt inerpret de aseara, pe partea de acute limita este foarte mica si se poate trece destul de usor in partea cealalta, adica la un sunet ce pare a fi "tipat/strigat" si care zgarie timpanul.
Oana Radu slabut, cel putin in introducere dar nu numai, acolo unde a avut de atins un registru mai grav. A bagat cam mult din "burta" + cateva note nelalocul lor (asta ca sa fiu bland).
La fel de slabut au fost aseara si
Sebastian (imi pare rau ca trebuie s-o spun) si cu
Aldo.
Imi pare rau ca
Aminda ne-a parasit. Avea un timbru special si nici nu falsa asa cum o fac altii din acest concurs. Dar ma rog, e decizia
Loredanei......
Nu stiu care e formatul emisiunii pe mai departe, dar in preferintele mele, cu sansele cele mai mari la titlu (termeni fotbalistici deh) sunt
Dragos Chircu si
Irina Tanase. Neasteptat, dar asta nu inseamna ca nu ma bucur ptr. el, le sufla in ceafa Canaf.