Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Becuri auto cu LED-uri SMD

15 Oct 2011, 23:55

Salut,
Florin, as vrea si eu cateva becuri dar nu stiu exact ce vreau. Vreau becuri pentru numere, pozitii si semnalizare. Poti sa-mi dai numarul tau de telefon sa vorbim ca in site-ul ala sunt nspe tipuri de becuri care fac acelasi lucru (parerea mea...) si nu mai stiu ce sa aleg. Multumesc.

16 Oct 2011, 16:30

Stiu cum este... cateodata le mai incurc si eu... @-) glumeam desigur... :))
Ti-am lasat pe PM numarul meu de telefon si ne putem auzi oricand la un telefon.

Cu respect...

19 Oct 2011, 19:18

Valabil... http://smdcarlamps.wordpress.com/videoclips/ ^^ =D>

Re: Vand - Becuri Auto cu LED-uri SMD

25 Oct 2011, 16:40

Datorita regulilor de functionare ale acestui forum postez aici inca doua anunturi de vanzare...

1. Vand set de stopuri pt. FORD FOCUS MK1 - turnier.
Stopurile provin de pe masina personala, sunt impecabile, fara lovituri, zgarieturi sau picioruse rupte.
Detalii in foto de mai jos, iar pentru cei sincer interesati le pot da jos de pe masina si le pot face poze in detaliu si din orice unghi se doreste
Pret: - 210lei, fix.

2. Vand CD-Player FORD 6000CD RDS, fata din imitatie mahon. CD-player-ul provine de pe masina personala pe care a fost montat si a functionat pana sa fac upgrade-ul la VNR9000, si a zacut ceva vreme degeaba prin debara. Astazi m-am hotarat sa il vand, l-am probat, si am constatat ca din nu stiu care motiv, se incapataneaza sa mai citeasca cd-urile. Folosit cu un X-Carlink introdus in mufa pentru magazia de cd-uri, te face sa uiti sa mai folosesti cd-urile, transformand aparatul dintr-un cd-player intr-un Mp3-player. Prezentare, ca la carte, in montajul video de mai jos.
Pret: - 170lei, fix.

25 Oct 2011, 17:10

Imi cer scuze dar..., pentru ca am uitat, si nu am mai putut sa editez in timp util... mai adaug la vanzare si o Maneta Stergatoare cu Functie de Temporizare, la pretul de 85lei.
FiÅŸiere ataÅŸate
Maneta stergatoare cu functie temporizare.jpg

25 Oct 2011, 17:56

Ce faci, varule, o dai pe bucati?! Daca stiam, luam jantele de la tine... ;)

26 Oct 2011, 09:33

Daaa... desigur... :)) Cand ma hotarasc sa schimb jantele te anunt sigur... ;)
Maneta pentru stergatoare cu functia de temporizare, o dau si la schimb, cu o maneta pentru semnalizari cu butonul de "INFO".

26 Oct 2011, 20:28

Multumesc, nu mai trebuie sa ma anunti, ca mi-am luat deja, exact ca ale tale! Le vezi la prima intalnire...

26 Oct 2011, 21:19

salut fa-mi si mie o oferta ptr pozitie far ,ptr nr spate,plafoniera si maneta cu 6 viteze -masina ff1 hatchback,maneta merge si la hatchback?sau este ptr sedan?si cat ma costa cu drum cu tot in bucuresti,mersi

26 Oct 2011, 22:26

Maneta functioneaza si la hatchback, provine de pe un Focus break, are pozitie si pentru stergatorul de la luneta.
Cu privire la oferta... ai un PM de la mine.

Cu respect...

29 Oct 2011, 23:01

^^ =D> viewtopic.php?p=987203#p987203
De actualitate... http://smdcarlamps.wordpress.com/videoclips/
FiÅŸiere ataÅŸate
P21W CanBus.jpg
P21W - semnalizare portocaliu.jpg
Frana - P21W.jpg
P21W - pozitie.jpg
CanBus W5W - 9 LED SMD 5050.jpg
C5W - 2 LED SMD High Power.jpg
C5W - 3 LED SMD 5050.jpg
C5W - 9 LED SMD 5050.jpg
W5W - 13 LED SMD 5050.jpg

03 Noi 2011, 00:12

UP... valabil... ^^ =D>
Solutionata problema cu, clipirea rapida de la becurile de semnalizare. Detalii mai multe aici: http://smdcarlamps.wordpress.com/videoclips/

03 Noi 2011, 00:21

Nu se vede nimic...
:)

03 Noi 2011, 08:16

Daca dai un click pe primul clip, din galeria video, o sa vezi ceva... ;)
Am incercat sa pun direct link-ul aici catre Youtube, dar vad ca nu vrea de nici o culoare, din acest motiv am pus link-ul de mai sus.

03 Noi 2011, 08:51

Daca dai click pe link, ajungi la pagina ta, dar se blocheaza instantaneu. Am dat click pe butonul Follow din dreapta jos si, dupa ceva timp, am ajuns la filmul de pe youtube, care si ala abia s-a incarcat. Din mesajul personal a mers imediat. Vezi cum il atasezi altfel la pagina de fata.

numai bine!

03 Noi 2011, 09:51

O.k. am inteles...
Am sters videoclipul si de pe site si de pe YouTube dupa care le-am urcat din nou. http://smdcarlamps.wordpress.com/videoclips/ Posibil sa se fi strecurat vreo eroare... Imi cer scuze... Sper sa se fi rezolvat problema...

05 Noi 2011, 09:02

Salut Florine.
Gata, m-am hotarat. Si am reusit de mi-am si revenit cu banii.... ;)
Daca nu gresesc, vreau si eu Bec Auto Pozitii & Frana soclu P21/5W(BAY15D) cu 27 LED-uri SMD 5050(3chips/led) de culoare rosie , o pereche; Bec Auto cu 24 LED-uri SMD 5050(3chips/led) – contine adaptor pentru soclu C5W, BA9S si W5W o bucata si Bec Auto soclu C5W cu 4 LED-uri SMD 5050(3chips/led), o pereche.
Sper ca nu am gresit soclul la cel cu 27 LED-uri (BAY15D).
Am vazut ca de 21W albe, tot nu ai adus. Eu inca mai astept. O sa le cuplez la cumparare, cu cele rosii. ;)

05 Noi 2011, 20:10

S-ar putea sa fie BAZ15D daca la combi este ca la sedan. Iti va confirma/infirma Florin21.
Stima nenea Florin !
Astept sa-mi revin si eu cu banii.... #:-S

05 Noi 2011, 20:45

Cred ca ai dreptate. Acum m-am uitat si eu mai atent. 8-}
Ciudat ca sunt la doua preturi. S-au nu am vazut eu diferenta. De fapt diferenta ar fi ca nu dau eroare de bec ars. (la mine nu conteaza)
Dar eu nu am vazut diferenta in denumire.... :-??

14 Noi 2011, 19:48

Salut,
Ce imi recomanzi ptr pozitii, plafoniera si lumini picioare + torpedou?

17 Noi 2011, 20:26

Ai PM.

Cu respect...

19 Noi 2011, 14:21

salut! vreau si eu doua becuri cu smd albe pt iluminatul nr de inmatriculare si doua becuri cu smd galbene pt semnalizarea din stopurile de pe spate.atasez o poza cu stopurile mele de pe spate .pt nr de inmatriculare cred ca stii deja ce vreau.masina este focus 1 hatch.poate trimiti un pm cu pozele becurilor pe care eu le vreau.multumesc foarte mult!
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00682.jpg

21 Noi 2011, 09:42

Aveti PM.

Cu respect...

21 Noi 2011, 19:15

primit azi comanda, multumit, totul e ok, urmeaza montarea.
din pacate, am gresit becurile la a doua masina, nu am 2 lampi C5W, ci W5W, asa ca, daca e cineva din ploiesti doritor, cu mare placere.
recomand.

23 Noi 2011, 14:49

Se adauga la vanzare o Telecomanda Audio compatibila cu Focus MK1, Mondeo MK3 si Fiesta MK6.
Functioneaza ireprosabil, fotografia este reala.
Pret de vanzare - 45lei.
FiÅŸiere ataÅŸate
Comanda Audio Focus Mk1, Mondeo Mk3, Fiesta MK6.jpg

26 Noi 2011, 19:09

^^ UP =D>
Valabil... http://smdcarlamps.wordpress.com/

1. Telecomanda Audio compatibila cu Focus MK1, Mondeo MK3 si Fiesta MK6.
Functioneaza ireprosabil, fotografia este reala.
Pret de vanzare - 45lei.
2. Set de stopuri pt. FORD FOCUS MK1 - turnier.
Stopurile provin de pe masina personala, sunt impecabile, fara lovituri, zgarieturi sau picioruse rupte.
Pentru cei sincer interesati le pot da jos de pe masina si le pot face poze in detaliu si din orice unghi se doreste
Pret: - 210lei, fix.

^^
FiÅŸiere ataÅŸate
116r12.jpg
Comanda Audio Focus Mk1, Mondeo Mk3, Fiesta MK6.jpg

02 Dec 2011, 23:09

Am primit si montat azi becurile ptr. stop frana si pozitie/ceata. Totul OK
Multumesc

03 Dec 2011, 00:26

Si eu le-am montat de acum o saptamana si totul a fost ok. ;)

PS. Inca le mai astept pe cele albe. :D :-w

06 Dec 2011, 10:57

$1 scrie:$2PS. Inca le mai astept pe cele albe. :D :-w

Pana la Craciun le ai si pe acelea... ;)
Pana atunci... La Multi Ani...!!! tuturor colegilor de forum care poarta numele de Nicolae... multa sanatate si cat mai multe impliniri...!!!

12 Dec 2011, 00:42

UP ^^ http://smdcarlamps.wordpress.com/ =D>
Subiect închis