Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

-my fuSIOn-

28 Noi 2011, 19:32

salutare !
a trecut ceva timp de cand citesc topicurile fordumului si m-am hotarat sa imi prezint si eu jucaria :
Ford Fusion + 2006 1,6TDCI 105k km (fara probleme majore) , ca nivel de echipare "Plus" jante aliaj R16, geamuri cu tenta verzuie , tapiserie crem , cotiera fata/spate , A/C ,ABS , proaspat vopsita in toamna acestui an

Si jucaria :
Fişiere ataşate
DSCN0252.JPG
alaturi de cel mai batran "fier" al familiei FIAT 600-1965
DSCN0246.JPG
DSCN0216.JPG
abia iesita de sub pistolul de vopsit
DSCN0341.JPG
DSCN0351.JPG
DSCN0324.JPG
cvbrdf.jpg
undeva prin 2007

Re: -my fuSIOn-

28 Noi 2011, 21:17

masina e intr-adevar iesita din comun, insa nu pe gustul meu...legat de exterior, gusturile nu se discuta....neaparat sa faci ceva cu numarul de inmatriculare ca arata urat tare cu el asa stramb. acum, ce pot sa spun: multi km fara probleme. ne poti impartasi si mai multe informatii legate de optiuni, ceva poze din interior si ce planuri de viitor ai cu ea.

intrebare: de ce ai purces la vopsirea totala a masinii?

28 Noi 2011, 23:57

felicitari si multi km fara probleme
sincer masina este interesanta, si are multe modificari care imi plac cum ar fi deschiderea din telecomanda si tunul de la evacuare.
Cum zicea si mihaibre ... cam stramb numarul din fata ;)
Una peste alta ... felicitari.

29 Noi 2011, 00:37

acum am vazut ca nu mai ai manere la masina...cum intri inauntru?

29 Noi 2011, 01:00

mie imi place, e clean look. dar cred ca arata mai bine cu jantele acelea negre care le ai la vanzare, decat cu astea verzi B-)
$1 scrie:$2acum am vazut ca nu mai ai manere la masina...cum intri inauntru?

daca nu ma insel,se deschide usa din telecomanda, cum e la haion.

ai si kit de admisie directa? sau pe unde tragi aer :)?

29 Noi 2011, 01:21

dap, asa e la toate usile ... are un arc si atunci cand apesi sa se deschida usa, se deschide incuietoarea si arcul impinge usa sau haionul in afara ca sa poti intra in masina sau accesa portbagajul.

29 Noi 2011, 02:19

Voi nu ati inteles ideea de baza.
Numarul de pe fata nu era dorit, insa din pacate este obligatoriu.
E pus acolo sa nu zica cineva ca nu are!
Poate o sa parcheze maine la o bordura si o sa fie indoit sub masina, ce sa ii faci, nu e vina lui! :D

29 Noi 2011, 14:45

Exista posibilitatea sa il faca sticker si originalul s ail tina in masina?

29 Noi 2011, 18:49

$1 scrie:$2xista posibilitatea sa il faca sticker si originalul s ail tina in masina?

Nici vorba, abia asteapta organul sa te vada cu asa ceva.
Pe mine azi m-a oprit la ora 14:30 cand era soare de nu putea sa mergi cu masina fara ochelari sa imi dea amenda ca nu am aprins luminile pe DN.

29 Noi 2011, 18:53

N-ai inteles inseamna nimic din codul rutier si importanta luminii de intalnire in afara localitatii.

Plus ca unde-i lege nu-i tocmeala.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

29 Noi 2011, 19:04

$1 scrie:$2-ai inteles inseamna nimic din codul rutier si importanta luminii de intalnire in afara localitatii.

Plus ca unde-i lege nu-i tocmeala.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Pot sa o inteleg dar nu la o ora la care si daca aveai si daca nu aveai erai la fel de vizibil.
Sau poate imi scapa mie ceva?

Si inca ceva ... e tocmeala, ca daca dormi in ghete organul uita ca articolul de lege prevede si avertizment nu numai amenda.

29 Noi 2011, 22:34

O sa incerc sa raspund pe rand: poze cu interiorul vor veni cat de curand , numarul din fata...un accesoriu nedorit si inestetic...am incercat sa il sablez dar cica nu am voie... :D
tubulatura admisiei este orientata pana langa priza de aer a intercoolerului (posibil in viitor in aripa???)
Jantele verzi sunt botoseii de iarna

29 Noi 2011, 22:58

Imi place look-ul pe care l.ai adoptat la masina. Cel mai mult imi place ca ii clean. Spor la treaba si multi km!

10 Dec 2011, 17:56

Asteptam si pozele din interior;Bafta si cat mai multi km!

15 Dec 2011, 15:52

tare rau ...eu am cautat pe net accesorii sau poze ford fusion tuning si mi da un alt tip de ford fusion ...berlina ,dar de ford fusion ca acesta nu am gasit niki o poza tuning.....

18 Dec 2011, 11:46

Frumoasa masina dar vezi ca tu nu ai tapiSerie ci tapiTerie. In alta ordine de idei cati cai are masina, 90 sau 110 ?

20 Dec 2011, 00:16

Din cate stiu, Fusion a venit doar cu 1.6 tdci 90 CP

20 Dec 2011, 22:39

$1 scrie:$2vezi ca tu nu ai tapiSerie ci tapiTerie.

hai nu zau, cam cat esti de sigur pe ce spui?

ca sa fiu si eu la subiect,@catalin: ai bagat ceva bani in masina ca sa o aduci in stadiu de fata. mie imi place cum arata botu' masinii, exceptie facand numarul ala terfelit... succes pe mai departe cu modificarile!

21 Dec 2011, 00:39

Totusi, cum se deschid usile? Ca varianta pe care'am citit'o mai sus cu nusht ce arculet ar insemna ca odata deblocate usile, s'ar deschide toate, nu ai putea deschide doar cate una. Si banuiesc ca nici nu ai telecomanda cu cate'un buton ptr fiecare usa ...
La sofer ai mai lasat macar yala, ptr urgente?

21 Dec 2011, 11:02

Frumoasa masina, multi km fara probleme. PS: faini botoshii de iarna :))

21 Dec 2011, 11:47

iete ca s-a pus omu` pe prezentari. Nu-i rau, bun asa. Stiu ca la Styx am vazut pe Ciucalata prima data faza asta fara manere si deschidere din telecomanda.

21 Dec 2011, 23:36

@db50rin http://dexonline.ro/definitie/tapi%C8%9Berie

nu exista clante si yale,cum nu exista urgente :D
din telecomanda inchiderii se deschide usa de la sofer , pentru restul usilor exista butoane in interior

22 Dec 2011, 05:54

@ Hayashida - faptul ca am avut o firma de tapitat interioare cred ca ma face sa-mi sustin afirmatia.
@ ndrcatalin - ok, sa inteleg ca prin link-ul tau vrei sa-mi spui ca ambele forme sunt corecte ? daca da, fiind topicul tau si nu vreau sa ma cert cu tine, ok, ai un minunat interior facut din ţesătură manuală din lână si lână cu mătase aplicand modelul doua fire pe spate si unul pe dos.

22 Dec 2011, 07:22

=)) back on topic ? :-"

22 Dec 2011, 09:19

$1 scrie:$2 Hayashida - faptul ca am avut o firma de tapitat interioare cred ca ma face sa-mi sustin afirmatia.

am vazut in scurta mea viata si vanzatori specializati care vindeau 'jenti', deci...
ok, dat fiind faptul ca ai fost PATRON DE FIRMA de tapitat interioare ma pune pe mine in situatia de a-mi asuma raspunderea pentru greseala facuta. imi pare rau! si cu asta am incheiat acest off-topic.
@catalin: ai o tapiterie faina(ca tot veni vorba de ea), insa din cate cred, trebuie sa ai o grija sporita pentru ea datorita culorii. mult noroc pe mai departe si iti doresc sarbatori pline cu bucurii!

01 Ian 2012, 18:04

LA MULTI ANI !

si poze interior
Fişiere ataşate
DSCN0273.JPG
DSCN0278.JPG

14 Feb 2012, 21:30

Si cum ai prins suportul de telefon?

07 Mar 2012, 17:26

O bucata de tabla(aluminiu) taiata sub forma unui card , care incape la fix in acel spatiu
Răspunde