Cum spuneam, am primit instant oferta cand am trimis cererea de pe mailul de firma

Citez:
Societatea noastra produce suporti numar inmatriculare auto cu element de blocare detasabil. Suportii sunt de culoare neagra, iar bagheta detasabila se poate realiza in diferite culori: rosu fluorescent, galben, negru, albastru, verde, argintiu, alb.
SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO 3,20 RON/buc
SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO PERSONALIZAT 1 - 2 CULORI 3,90 RON/buc
SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO PERSONALIZAT 3 CULORI 4,50 RON/buc
Sistemul de prindere este compatibil cu majoritatea tipurilor de masini si datorita baghetei mobile numarul poate fi montat si demontat usor.
Exista posibilitatea de a inscriptiona (personaliza) aceste baghete cu numele firmei, sigla, telefon, fax sau adresa.
Pentru suportul inscriptionat (personalizat) cantitatea minima comandata este de 100 buc.
Sigla se va trimite in COREL10 pe e-mail.
Preturile nu includ valoarea TVA.
Modalitate de plata : 40% avans la emiterea comenzii si diferenta la livrare.
Garantia oferita este de 18 luni de la data fabricatiei.
Conditii de livrare : franco-furnizor
Comentariile mele:
- suportii Vesta sunt cei standard, cum ar fi cei de la Colina sau cel pe care vi l-am aratat pe fosta mea Astra, cu DaewooClub. Cei metalici tip BDT sunt facuti in alta parte.
- dupa ce se alege forma finala eu ma angajez sa ma ocup de comanda, plata etc, cu recuperarea ulterioara a banilor prin vanzarea (la acelasi pret, desigur) a suportilor.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- suporti Vesta.jpg
- (45.43 KiB) Descărcat de 598 ori