Noul meu focus
Salut si bine v-am gasit , odata cu achizitionarea masini am devenit si membru pe acest forum
sper la o primire calduroasa .
Este primul meu ford focus si sper sa nu am probleme cu el , pana acum sa prezentat excelent chiar mai mult decat ma asteptam .
E destul de vechi , Ford Focus Ghia din 2003 totusi ruleaza excelent si se prezinta bine la toate capitolele , are urmatoarele dotari :
- Climatronic + A/C
- Jante aliaj
- Geamuri electrice (x4)
- Proiectoare ( Urmeaza sa-mi vina kit-ul xenon cu H11 pentru proiectoare si H4 pentru faruri )
- Oglinzi electrice
- Computer bord
- Scaune incalzite + reglabile electric
- ABS , ESP , si inca cateva nu retin exact
- Volan din piele + nuca schimbator din piele
- Design bord + usi din lemn de mahon
- 4 Airbag ( 2 fata , 2 spate)
- Radio CD MP3 original ford
- Senzor de temperatura
- Senzori ploaie / zapada
Poate si altele dar nu imi vin in minte , oricum pentru mine e destul ... Masina am adus-o personal din Germania ( Nurnberg ) in 2008 , atunci avea 140.000 km acum are 196.692 , merge lejer cu 155-160 km/h avand doar 3000 de rotatii .
Cam atat , sper sa ma tina cat mai mult si sa nu va plictisesc cu masina mea
.
Poze :

sper la o primire calduroasa .Este primul meu ford focus si sper sa nu am probleme cu el , pana acum sa prezentat excelent chiar mai mult decat ma asteptam .
E destul de vechi , Ford Focus Ghia din 2003 totusi ruleaza excelent si se prezinta bine la toate capitolele , are urmatoarele dotari :
- Climatronic + A/C
- Jante aliaj
- Geamuri electrice (x4)
- Proiectoare ( Urmeaza sa-mi vina kit-ul xenon cu H11 pentru proiectoare si H4 pentru faruri )
- Oglinzi electrice
- Computer bord
- Scaune incalzite + reglabile electric
- ABS , ESP , si inca cateva nu retin exact
- Volan din piele + nuca schimbator din piele
- Design bord + usi din lemn de mahon
- 4 Airbag ( 2 fata , 2 spate)
- Radio CD MP3 original ford
- Senzor de temperatura
- Senzori ploaie / zapada
Poate si altele dar nu imi vin in minte , oricum pentru mine e destul ... Masina am adus-o personal din Germania ( Nurnberg ) in 2008 , atunci avea 140.000 km acum are 196.692 , merge lejer cu 155-160 km/h avand doar 3000 de rotatii .
Cam atat , sper sa ma tina cat mai mult si sa nu va plictisesc cu masina mea
.Poze :

- Crystyhns
- Incepator
- Maşina: Ford Focus Ghia Break , an fabricatie 2004 , 1.8 disel 85kw/115cp FULL
. Sa o stapanesti sanatos si sa ai multi kilometrii fara incidente. Cam in stadiu asta vreau sa imi aduc si eu masina.
pe proiectoare nu iti vor folosi deloc cand va fi ceata iar pe faza scurta daca pui, vezi ca iti trebuie h7, h4 este pentru modelul fara facelift.