Caut in continuare un interior de mondeo mk1 sau mk2 complet, am urmatoarele pretentii:
- sa fie interior complet cu toate plasticele laterale, plansa bord, de preferabil cu mochete, capitonaj plafon si tava portbagaj ( nu e absolut necesar )
- vreau neaparat scaune recaro in fata, nu e obligatoriu sa fie incalzite sau electrice, dar nici nu strica

- nu ma intereseaza neaparat pielea, stiu ca e o dotare premium si nu sunt dispus sa dau mai mult de 5-600 lei pe un interior, asa ca ma multumesc doar cu plusul
Motivul schimbarii, dupa cum poate am mai precizat, interiorul meu gri desi e in stare foarte buna, mi se pare foarte "saracacios" si modest la aspect. Vreau neaparat pe negru sau albastru foarte inchis, singurele doua culori de interior care imi plac pe masina aceasta.
Sunt deschis la orice oferte, in caz ca pe cineva apropiat de mine, sa zicem Cluj sau Satu Mare vrea sa dea jos un interior si sa mai vanda ce am eu, dau o diferenta substantiala, dat fiind ca nu ma ocup de dezmembrari si nu am unde sa depozitez piesele, sunt dispus sa le valorific piesele mele pe toate sub pretul pietei, adica un interior complet la 200 lei si sa mai dau 3-400 lei diferenta!
Astept in continuare oferte.