Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
01 Aug 2007, 12:39
$1 scrie:$2oa vin si eu
tre sa dau un suc ca marti e ziua mea ..pe 7
Ohooohooooo... dl Asgard... ne scuzati... Va rog sa poftiti indiferent de zi..
Adi: Drept sa-ti spun (asa cum am promis nu am votat) si eu as inclina spre Parlament.... important e sa aiba gura metroul prin zona... daca nu, vin pe jos.
Mmmadina: hai...hai ca va fi super fain.
01 Aug 2007, 13:04
la academie la ora ai e criminal....
la parlament (casa poporului) se prea poate sa fie ceva aglomeratie dar ne descurcam ca e mai mare zona de parcare. metrou este la unirii sau la izvor. din ambele locatii ai ceva de mers pe jos.
apoi sucul trebuie decis sa fie undeva in zona, pe la parlament (casa poporului)sint destule chestii unde putem sa ne retragem la un suc, inclusiv parcul carol unde am putea chiar "servi" ceva la restaurantul din parc.
btw: se poate adauga ca locatie inclusiv Parcul Carol, la fintina ca poate e mai aerisit?
Ultima oară modificat de
bogdanv pe 01 Aug 2007, 17:39, modificat 1 dată în total.
01 Aug 2007, 13:41
Sa modifice un admin/moderator cu propunerea lui Bogdan, ca eu nu mai pot modifica.. nu-mi mai da voie! Merci
01 Aug 2007, 18:34
A zis sa se adauge, nu sa se modifice...
02 Aug 2007, 02:03
eu o sa intarzii, evident, dar sper sa va mai prind pe undeva
daca nu...data viitoare....
02 Aug 2007, 13:15
Eu sunt in pe 6 sau 7 la Academie. De acolo putem sa ne indreptam in coloana unde vrea mujchiu nostru, inclusiv spre Regie. Nu?
Propun o bila, btw. Adispan?
02 Aug 2007, 13:42
Cred ca apar si eu. Ar fi doar a doua oara...stiu rusine mie, dar in we de obicei mai ies din orasul asta poluat.
A propos...are cineva din intamplare autocolant de vanzare si il poate aduce la intalnire?
Eu as propune ca loc Piata Constitutiei ca la Academie se lucreaza la drum. E mult asfalt si miros de te dai cu capul de ciment.
02 Aug 2007, 14:04
-si eu vreau un autocolant,pls
-pana la urma este luni sau marti intalnirea?
02 Aug 2007, 17:58
bai, ar merge un snooker
1. cine a scos piata parlementului din optiunile de vot? repejor, s-o puna la loc!!!
2. in ce zi ne vedem, pe 6 sau pe 7?
domnu' cip, faceti un edit la topic, va rog
03 Aug 2007, 02:00
am bagat la loc optiunea de palatul parlamentului, insa cei care votasera inainte de a fi scoasa nu mai pot re-vota (cazul meu)
03 Aug 2007, 12:06
...
Ultima oară modificat de
NFS pe 28 Noi 2007, 01:37, modificat 1 dată în total.
03 Aug 2007, 12:55
In WE asta nu e nimeni dispus sa iasa al o intalnire?
03 Aug 2007, 13:19
mah, cre' ca noi 2 am putea sa ne stabilim sa ne vedem in fiecare WE
in alta ordine de idei, cica in WE asta o sa ploo (da' las' c-am facut intilnire in oct/nov anu' trecut de ne-a ploat de ne-a luat mama dreaq)
da' n-ati vrea sa facem o iesire pi la dunare? io vroiam sa ma duc sambata pana la oltenita, pe malu' apii
03 Aug 2007, 13:22
Si asa s-au f**t voturile pt palat. pariu ca a facut-o special un academie-lover ca sa dezbine 'adversarul'.
PS unde anume oltenita ? rîul ?
PS2 ah da localitatea. facem plaja sau ce anume ?
03 Aug 2007, 13:26
Pana la urma nu prea inteleg de ce nu in weekend ci luni/marti. Confused.
03 Aug 2007, 13:40
cel mai frumos ar fi duminica
03 Aug 2007, 13:58
...
Ultima oară modificat de
NFS pe 28 Noi 2007, 01:37, modificat 1 dată în total.
03 Aug 2007, 15:38
Propun duminica la Academie adunarea pe la 17 si apoi plecat spre snucar and other stuff? Who`s in?
03 Aug 2007, 15:53
Sustin orice zi si, asa cum am mai procedat, ma rog de niste rezervari pentru un stand-up. Se ofera cineva?
03 Aug 2007, 16:33
Propun si eu ceva...
Intalnitiva VOI, care vreti DUMINICA sau cand se poate, numai sa veniti si Luni sau Marti...ca asa e in titlul topicului...
Pana una alta, care veniti si care nu!?
03 Aug 2007, 16:37
$1 scrie:$2ropun duminica la Academie adunarea pe la 17 si apoi plecat spre snucar and other stuff? Who`s in?

DA
deci avem asa:
1. propunerea mea sa facem o excursie pana la oltenita in ziua de sambata
2. intilnire duminica la ora 17, unde o iesi, urmata de snucar - Cosmine, rezervi tu masa?
3. intilnire cu cip luni sau marti, conform poll-ului
LE: mda ... nu mai pot nici io sa fac respectiva excursie
Ultima oară modificat de
adispan pe 03 Aug 2007, 18:49, modificat 1 dată în total.
03 Aug 2007, 18:34
mama ce aiureala, nu era mai frate topicul pt luni.Eu ma chinui sa adun catva sierristi sa vina, si voi nu va lamuriti inca, cand si cum. Of doamne.
Eu vin sigur luni atat stabiliti o ora si un loc.
03 Aug 2007, 18:37
Io vin si duminica si luni daca e... la oltenita nu pot ca iar inseamna ca imi rup o zi intreaga si nu prea pot...toata saptamana stau negrisor pe la birou si abia in WE mai rezolv una, alta...
03 Aug 2007, 19:14
azi e vineri....trebuie sa ne hotaram pana la urma .Apropos,cine poate sa vina sa ma ia si pe mine pls,vin in orice zi vreti voi(bine daca aud ca masina a venit,e exceptie

)

, abia astept sa ne distram
Eu stau aproape de stadion(Ghencea) ..nu vreau sa vin pieton
Ultima oară modificat de
golf1diesel pe 03 Aug 2007, 22:21, modificat 1 dată în total.
03 Aug 2007, 21:20
Cip, io vin la intalnirea cu tine, dar depinde de locatie. daca e de ex academie zic pas. Insa hotaraste si ziua ? Sau ambele sunt valabile?
PS sau asa: pe 6 la academie si pe 7 la palatul parlamentului, sa impacam pe toata lumea. Vine care cum vrea intr-una sau ambele zile.
PS nu e musai sa ramanem in zona aia, putem sa ne caram in alta parte dar precizati dinainte unde ca deocamdata eu nu ma car prea in vest.
03 Aug 2007, 21:47
@Cornel: Eu sunt disponibil in ambele zile. Am pus ambele zile pentru a nu "bloca" pe cei care nu pot sa vina intr-una din zile....sau... poate toata lumea voteza MARTI...si luni ramane ...asa.
Eu depinde oarecum de voi... Ziceti o locatie...
Am inteles ca Adi (pentru a mia oara, si ii multumesc) ma ajuta sa ajung la locatie.
Ne auzim la un telefon. Daca vrei, facem schimb de numere de telefon, dar pe PM.
04 Aug 2007, 02:39
Scuze... nu citisem tot ce s-a scris si nu mi-am dat seama ca Cip este prezent luni sau marti si d-asta am zis ca vin duminica. In aceste conditii, vin si eu tot luni.