ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
30 Iul 2007, 20:09
Un omagiu celui ce a fost IPS Patriarhul Bisericii Ordodoxe Romane...
Odihneasca-se in pace...
30 Iul 2007, 21:48
1. dumneze sa il ierte
2. chiar nu cred ca isi are rostu acest post
sa nu le amestecam
30 Iul 2007, 21:55
lasa omu sa aduca un ultim omagiu...
eu sunt mai spiritual decat religios, dar trebuie sa respecti credintele celorlalti
30 Iul 2007, 23:39
Suntem liberi sa discutam price pe acest forum si ar trebui sa respectam...atata cat se poate....dorinta unuia dintre noi de a-si arata compasiunea fata de Patriarhul Bisericii Romane.
Odihneasca-se in pace!
31 Iul 2007, 12:09
Omagiu!
31 Iul 2007, 13:05
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in loc luminat, in loc cu verdeata, de unde a fugit toata durerea, intristarea si suspinarea...
31 Iul 2007, 14:26
si daca s-a dus in Iad??!? ca si acolo e lumina si caldura!
Scuze nu m-am putut abtine!
31 Iul 2007, 14:41
$1 scrie:$2i daca s-a dus in Iad??!? ca si acolo e lumina si caldura!
Scuze nu m-am putut abtine!

Te trec si pe tine la rubrica "Top 10 perle clubford.ro". Chiar le adun...si un pic mai incolo voi face un sondaj in vederea stabilirii clasamentului perlelor pe 2007
31 Iul 2007, 15:40
Odihneasca-se in pace... In general, e trist cand moare orice om. Dar, totusi, eu zic sa ne limitam numai la lucruri comune forumului clubford.ro. A mai fost si topicul cu basescu si cei 300 si s-a convenit sa nu mai amestecam politic, social, etnic, rasism cu discutiile despre masini, tuning, trasee, vanzari masini etc.
Acest topic cu IPS putea degenera usor, daca cineva a zicea ca a fost turnator si ca asa-i trebuie.
De aceea, propun sa nu mai discutam despre astfel de lucruri aici, sunt suficiente forumuri in romania unde poti discuta orice. Sau daca totusi unii vor sa discute cu membrii forumului astfel de lucruri, sa existe o sectiune numita "Social/Politci/etc" undeva in subsolul forumului ca sa fie usor de evitat.
Multumesc,
Cosmin
31 Iul 2007, 16:17
pacat! s-a stins din viata la doar 92 de anisori, a muncit pe branci ca un sclav o viata intreaga, nu a fost nici membru de partid sau securist si nu a turnat nici un enorias!
dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
31 Iul 2007, 16:25
lasati chestiile cu iadu......a fost un om sfant orice ar fi facut in viata lui....
-de acord cu kosmin...
31 Iul 2007, 16:36
$1 scrie:$2acat! s-a stins din viata la doar 92 de anisori, a muncit pe branci ca un sclav o viata intreaga, nu a fost nici membru de partid sau securist si nu a turnat nici un enorias!
Asta doar Bunul Dumnezeu poate sa stie... sau baietii cu ochelari negri.
01 Aug 2007, 14:32
$1 scrie:$2acat! s-a stins din viata la doar 92 de anisori, a muncit pe branci ca un sclav o viata intreaga, nu a fost nici membru de partid sau securist si nu a turnat nici un enorias!

- foarte adevarat ce ai scris
01 Aug 2007, 16:03
$1 scrie:$2

- foarte adevarat ce ai scris
am auzit si eu de la cei batrani, povesti despre era de glorie
01 Aug 2007, 16:06
De ce s-au demolat atat de multe biserici pe vremea comunistilor? Ce a facut biserica?
Parerea mea: despre morti numai de bine...si gata cu topic-ul asta
02 Aug 2007, 22:34
Am scris, da' m-am razgandit mai apoi, citind indemnul unui co-forumist de a nu amesteca fordeala cu alte prostii. Adicatelea am considerat ca are dreptate. Si-am sters!
03 Aug 2007, 13:13
bine ca nu a demolat biserici ... sau a demolat?
03 Aug 2007, 13:16
Hai sa nu dezgropam un trecut care nu face cinste nici bisericii si nici poporului roman.
Chiar e un bun prilej "sa mergem pe burta" si sa ne vedem de Ford-urile noastre.
03 Aug 2007, 16:17
o fi bine sa ma indrept spre Eforie Nord luni? sau sa tin 6 saptamani post?
03 Aug 2007, 16:19
depinde ce ai de gand..
una peste alta, cum zicea cineva, nu e bina sa amestecam fordurile cu politica....pardon, religia
03 Aug 2007, 16:51
Cu tot respectul pentru ideile voastre imartasite aici, acest topic a avut rostul lui si a demonstrat cateva lucruri:
1. Romanul este marsavul care intotdeuna arata cu degetul.
2. Compasiunea, smerenia, intelegerea se confunda cu anarhia, feluri de a iesi in evidenta prin orice mijloc
3. Aratatul cu degetul este sport national.
Hai sa facem cateva precizari: Nu inteleg ce va f**e grija ca omul a avut 92 ani. Efectiv nu va inteleg. Daca sunteti cu frica de Dumnezeu, pur si simplu asa a vrut EL. Daca nu, atat a avut zile. Insa ROMANUL trebuie intotdeuna sa spuna .. si copii care mor de foame, sau aia care au murit in accident...ei.. aia le-a fost soarta. Sau, asa a fost sa fie. Problema e ca omul nu poate privi lucrurile in simplitatea lor, pur si simplu tre sa-l traga la raspundere. Aa... si mai bine daca e mort, ca nu se mai poate apara!
De ce-l judecati mort?!? Nu inteleg! Oare dintre voi nu ati gresit niciodata!?!? aaaa... da, voi nu ati stricat/daramat biserici... hmmm... pana la urma greseala este greseala! Judecati-l pe Ceausescu... ca si el e mort, pe Stalin ca si el e mort... etc etc etc. Si... nu inteleg o alta chestie?!?! Cati ani ai tinere Mihai si Pino, ca sa nu mor prost!!??? Cati ani de comunism ai prins tu, cata puscarie ai facut si cat te-a omorat regimul comunist?? Sau intrebarea trebuie pusa la plural!! Pentru ca a citi pe net niste chestii ca aseara a fost Basescu si a baut un spritz si apoi sa improsti cu rahat e o dovada de josnicie...
Lasati-i pe cei care stiu, au dosare, dovezi si altele care sa acuze ...deocamdata nu e nimik oficial... exact ca si Felix motanul, Iliescu, etc etc etc...
Ca sa inchei.. biserica nu mi-a adus nici un favor si nici nu cred ca imi va aduce. Nu sunt ateu! Cred in Dumnezeu intr-atat incat cand intru in biserica sa stiu sa fac o cruce. Si.. inca ceva. "NU judeca ca sa nu fii judecat" ... sau altfel spus "Ca sa judeci un om cauta sa vezi cum iubeste!"
BAFTA TUTUROR.
03 Aug 2007, 16:56
Corect, as fi vrut sa mai spun si eu ceva, dar fiind student la teologie ortodoxa ma abtin.
Oricum topicul era pt omagii si nu pt offtopicuri de aruncat cu noroi.
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne binecuvinteze!
03 Aug 2007, 17:15
Doamne Miluieste!
AMIN!
04 Aug 2007, 00:43
Asa suntem noi Romani !
Nu trebuie sa te superi verga_cip!
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele!
04 Aug 2007, 03:29
Nu de putine ori s-a spus despre acest forum ca este un forum de oameni cumpatati si este trist cand vad reactii ca cele de mai devreme (deloc cumpatate). Romania are, dupa Rusia, a doua Biserica Ortodoxa din lume ca si marime, iar Prea Fericitul Teoctist a fost in fruntea acestei Biserci. Stim sa spunem de bisericile daramate, dar nu stim sa spunem de cele salvate. De cele mutate in Bucuresti, numai pentru a nu fi daramate. E trist cand vorbim de legaturi cu securitatea ce sunt numai banuielile unora ce nu au dovezi, dar au acces la media, si totusi uitam sa spunem cum Romania a fost prima tara ortodoxa vizitata de Papa. Si oare cine era atunci in fruntea Bisercii Ortodoxe Romane?
Ortodocsii romani au pierdut un mare om, un mare conducator. Este trist. Este o tristete ce provine din egoismul nostru ca oameni. Ne pare rau ca am pierdut un mare Patriarh si ezitam sa ne bucuram ca totusi este intr-un loc mult mai bun, un loc unde se poate odihni, un loc unde isi vede realizarile fara ca nimeni sa ii spuna ca a fost securist sau cine stie ce.
Va rog, daca nu considerati moartea unui om ca fiind o pierdere, aveti cel putin respectul pentru majoritate si abtineti-va de la glume sau alt fel de comentarii. Iar cand spun majoritate, ma refer la faptul ca, statistic, 80% din populatia romaniei este de religie crestin-ortodoxa. Iata un procentaj neatins nici de Basescu, Iliesc, Constantinesc sau multi alti "escu" ce se perinda prin fata noastra, iar in fruntea Bisericii Ortodoxe a fost Prea Fericitul Teoctist.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!