de BV04EDF » 02 Aug 2007, 01:01
Deci, nu stiu la ce va ganditi exact cand aveti in minte China dar nu-i asa simplu cum pare. Eu am adus de 2 ori din China componente de calculator, nu cu banii mei, cu banii unui amic care-i avea si nu stia in ce sa investeasca. Problemele care apar prima data sunt preturile, chinezul iti da initial un pret FOB (free on board) care e un pret foarte bun ca sa te atraga. Pe langa pretul FOB mai platesti transport, asigurare, taxe la intrarea in tara. Daca stai si le socotesti pe toate ajungi FOARTE aproape de pretul din tara, eventual mai ai loc de un adaos comercial de 5%. Asta se intampla in cazul in care ai doar 1000-2000 de euro (cu care nu faci nimic de fapt), pentru ca chinezul nu e dispus sa negocieze la asa suma. Pentru pretul CIF (cost, insurance, freight) poti negocia, depinde fiecare cu ce firma de expeditii lucreaza, am avut surpriza sa-mi lase transportul la aproape jumatate din pret dar pregatiti-va sufleteste pentru ca chinezul e un maestru in arta negocierii si e dispus sa se tocmeasca pana la ultimul cent zile in sir. Problema e faptul ca nu numai Romania importa din China, si neamtul si francezul aduce tot de acolo, dar la ei preturile sunt mult mai mari, deci isi permit un pret de achizitie mai mare. So, de ce ti-ar vinde chinezul cu 5$ bucata cand poate sa vanda nemtului cu 7. Despre transport ca sa va faceti o idee pe avion vin in jur de 3600$ la 100Kg si ajunge in 3 zile, pe apa un container mic de 20 feet costa 1600$ dar vine in 3 saptamani. Problemele mai apar in Constanta la verificarea marfii de catre autoritatea vamala unde shpagutza e la ordinea zilei ca altfel nu are timp omul si te tine cu containerul in port si 2 saptamani. Alte probleme mai apar cu marfa in sine, chinezul iti ingramadeste in colet sau container jumatate marfa buna, jumatate ciurucuri lovite, zgariate, etc, si da vina pe transport cand faci galagie. Si...cu cine te certi?!, chinezul arunca vina pe firma de expeditii si firma pe chinez. Se mai iau tepe cu plata, toti cer mai ales pentru prima tranzactie plata in avans, sunt "firme" cu duiumul care iti iau banii si dispar. Nu am patit dar m-am documentat bine inainte sa ma apuc de treaba, Politia Romana ridica din umeri, eventual iti mai ramane sa te duci dupa el in China sa-i dai omorul. Singura varianta care ar functiona ar fi ca pentru prima tranzactie automat vizitati China ca sa stiti cu cine stati de vorba, inspectati marfa inainte si asistati la ambalare/incarcare pe vapor/avion, investitie estimata 50.000 - 60.000 euro initial si rulaj minim un container pe luna plus o retea de distributie pusa la punct in tara ca sa scapi repede de marfa, altfel nu faci treaba. Cam asta ar fi, mirajul Chinei continua sa incante si sa dea frau liber viselor dar poti da chix foarte usor chiar daca afacerea pare un succes 100%. Eu unul n-as mai face-o nici mort, am alte idei...
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))