Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
02 Aug 2007, 19:46
Dupa cateva zile de discutii , am ajuns la aceste 4 variante finale pentru a face un suport de numar de inmatriculare.
Va rog sa votati una dintre cele 4 variante, castigatoarea va deveni suportul Club
Ford pentru numarul de inmatriculare.
03 Aug 2007, 12:33
Votat varianta 3.
Este simpla, eleganta, transmite mesajul si nu necesita concentrare prea mare ca sa pricepi ce scrie acolo de fapt. Si in plus iti atrage atentia in trafic - tocmai pentru ca e simpla.
Eu daca as vedea la un numar de inmatriculare mai multe "zorzoane si desene", nici nu m-as deranja sa-l mai citesc - l-as trece automat in categoria "reclama la autohaus-ul din germanica de unde si-a luat masina", asa ca nu ma uit mai in detaliu.
LE: Daca totusi iese varianta 4, o sa acopar textul cu adresa web cu banda de hartie si am sa dau cu spray negru peste siglele din stanga si din dreapta.
03 Aug 2007, 12:42
1 si 3 mi se par cele mai reusite. Votat 1.
03 Aug 2007, 17:29
@NFS
Un suport de numar ramane un suport de numar, adica un plastic. Pretul diferit este dat de manopera care se aplica pt a realiza ceea ce se doreste. Asa ca treaba cu saracu nu tine aici. E vorba de estetica. Crezi ca daca vede cineva un suport plin de litere, numere de telefon si floricele va zice "mama, da nu s-au zgarcit la bani!" ? Sau care e ideea ? Deci voteaza varianta care place ochiului tau si care crezi ca se potriveste, nu vota "doar ca e mai scumpa varianta aia".
PS. Eu am votat 3. Si 2 e cool, dar ce ne facem cei care nu au Forduri culoarea aia? Numarul este incadrat intre bucatile alea cu negru de pe la faruri, asa ca se cam potrivesc la orice culoare a masinii. In sfarsit, ma supun majoritatii. Eventual intra doar 2 in finala.
03 Aug 2007, 22:49
Ultima oară modificat de
toxicristi pe 03 Aug 2007, 22:53, modificat 1 dată în total.
04 Aug 2007, 22:31
salutare tuturor!
eu vreau varianta 3 pentru partea din fata si varianta 4 pentru spate!
04 Aug 2007, 22:38
am votat 4 dar mai mult ma avantaja 2 ca am masina alba

.
04 Aug 2007, 23:50
60 de voturi, deci 60 de doritori deocamdata...adica 60 de perechi...
05 Aug 2007, 00:03
Nu garantat, din pacate...
05 Aug 2007, 00:49
Dpmdv se poate astepta oricat, dar ajungem la ce ziceam dincolo cu "oamenii de bine"