Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

subwoofer pe ff2 facelift

06 Sep 2008, 13:19

salut...stie cineva daca merge pus un subwoofer pe cd-playerul original(e cdul de pe echiparea trend) de pe ff2 facelift si daca da cum se monteaza o schema ceva. multumesc

Re: subwoofer pe ff2 facelift

07 Sep 2008, 18:02

mi-am pus eu un JBL activ .montarea e usoara .alimentarea am luat-o de la mufa de bricheta din portbagaj, masa de pe un surub de pe caroserie iar semnal de la boxle din spate. din pacate cd-ul masinii nu are iesire pentru subwoofer asa ca trebuie sa mergi pe intrarea de semnal mare de pe subwooferul activ.

07 Sep 2008, 23:30

si sunetu este clar adik se aude bine sau lasa de dorit??

si eu tot un sub activ vreau sa imi pun

ar mai fi ceva: tre sa dau cd-ul jos??

15 Sep 2008, 22:41

pai daca cd-ul masinii nu are iesire pt subwoofer nu vad de ce l-ai da jos
semnalul se ia de la un fir de la o boxa din spate cu un convertor parca high low sau ceva genu

03 Oct 2008, 15:45

$1 scrie:$2alut...stie cineva daca merge pus un subwoofer pe cd-playerul original(e cdul de pe echiparea trend) de pe ff2 facelift si daca da cum se monteaza o schema ceva. multumesc

Merge pus. Depinde ce urmaresti. Daca vrei o solutie de calitate poti folosi un DSP de la JL AUDIO - Cleansweep pe 24 biti sau un adaptor de nivel hi-low. Daca folosesti asa ceva ai la dispozitie rca-uri pentru difuzoare sau pentru sub.

Bafta!

25 Oct 2008, 18:39

$1 scrie:$2i-am pus eu un JBL activ .montarea e usoara .alimentarea am luat-o de la mufa de bricheta din portbagaj, masa de pe un surub de pe caroserie iar semnal de la boxle din spate. din pacate cd-ul masinii nu are iesire pentru subwoofer asa ca trebuie sa mergi pe intrarea de semnal mare de pe subwooferul activ.

inca n-a luat foc cablajul de la bricheta aia ? sau masina cu totul =D> :))

22 Oct 2009, 04:25

de al meu ce zici.e in poza.:))))))))))))))
am pus dvd ala din ro de 410 euro de la muzica 9 cu iesiri si setari speciale pt subwoofer.merita banii din plin.ai si gps pe el si tv si altele

25 Mai 2011, 16:23

Ca si subwoofer activ cel de la focal suna bine iar pe unitatea originale se monteaza cu un high low

15 Dec 2011, 14:53

$1 scrie:$2a si subwoofer activ cel de la focal suna bine iar pe unitatea originale se monteaza cu un high low

Intrebarea mea este...dc subwooferul activ are High Level Input separat de intrare RCA...mai trebuie filtru high low ?Multumesc !
Răspunde