ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
09 Dec 2011, 11:40
Cat adevar !!!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

09 Dec 2011, 23:49
din cate am inteles e varianta "dansez pt tine"italiana
ma bag si eu la asa un concurs
prea tare pt un astfel de show!!!
http://www.220.ro/sexy/Asta-Sigur-Te-Va ... RpdQ%3D%3Dvizionare erecta!?
saracu prezentator
11 Dec 2011, 09:59
Da corect. Poza e postata pe 27.12.2010 si probabil ca adminului nu ii iesise de tot aburii alcolului din seara Craciunului
15 Dec 2011, 11:34
Ultima oară modificat de
adicristea pe 15 Dec 2011, 12:02, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificat youtube format
16 Dec 2011, 19:04
Ford Transit....
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

18 Dec 2011, 00:40
Aşa functionează ! ! !
Pachetul salvator U.E. - explicat foarte simplu.
Vremea este mohorâtă într-un orăşel din Irlanda. Plouă şi toate străzile sunt goale.
Vremurile nu sunt nici ele mai bune şi lumea cam trăieşte de pe o zi pe alta.
În aşa o zi se face că apare un turist german în orăşel, opreşte la un hotel şi spune proprietarului că ar dori să înnopteze aici dar vrea să vadă mai întâi camerele. Iar drept gaj depune o bancnotă de 100 Euro. Proprietarul îi predă câteva din cheile camerelor.
1.Cum musafirul a urcat scările, hotelierul ia bancnota, fuge la măcelar şi-şi plăteşte datoria.
2.Măcelarul ia cei 100 Euro fuge de-a lungul străzii şi-l plăteşte pe ţăran.
3.Ţăranul ia cei 100 şi-şi achită datoria la depozitul asociaţiei ţărăneşti din orăşel.
4.Angajatul ia banii aleargă la cârciumă unde achită consumaţiile date pe credit.
5.Cârciumarul ia cei 100 Euro şi-i dă prostituatei de la bar pentru că şi ea a avut zile grele, după ce a oferit plăceri pe credit.
6.Femeia fuge la hotel şi-şi plăteşte camera cu 100 Euro.
7.Hotelierul aşează bancnota pe tejgheaua de la recepţie, moment în care apare turistul, cere gajul înapoi şi pleacă pentru că nu i-a plăcut nici o cameră din cele la care a avut chei şi părăseşte orăşelul.
DECI:
Nimeni nu a produs nimic.
Nimeni nu a câştigat nimic.
Toţi participanţii au scăpat de datorii şi privesc din nou cu optimism spre viitor.
Acum cel puţin aţi aflat cum funcţionează pachetul salvator al celebrei U.E.
18 Dec 2011, 01:28
Wikipedia : Eu știu totul !
Google : Eu am de toate !
Facebook-ul : Eu știu pe toată lumea !
Internetul : Fără mine nu aveți valoare !
Curentul : Sa mori tu ?
http://www.automarket.ro/stiri/a-cumpar ... 41732.htmlun articol care m-a facut sa zambesc.
Daca masina ajungea la cineva care ii place sa mestereasca (ca cei de pe CLUBFORD) ce se intampla?
Imaginea cu cei ce stau la umbra sub utilaj sigur nu e din Ro.
Dar este posibil ca muncitorii sa fie romani.
18 Dec 2011, 19:27

la tortura apache!
am futrat-o de pe fâsbuk!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

18 Dec 2011, 22:47
ai fost mai rapid decat mine.
Dar nu e de ras. problemele persista.
19 Dec 2011, 22:51
Super anunt
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Anutul este de tot rasul.
Realitatea este de plans.
Cu ce se ocupa unii in Romania.
Astia ar trebui expulzati.
Anuntul a fost preluat de aici: http://www.anuntul.ro/anunt/Vanzatorea_Afi_Mall_Sefu(Varsta_31_ani)_cauta_prietena_pe_care_o_se_fie_si_se..._4535189
21 Dec 2011, 10:55
dorel ... varianta americana
24 Dec 2011, 23:50
Mesaje si urari de Craciun
Mesaj de Craciun de la sefi
Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. Cu alte cuvinte, nici anul asta nu ai liber de Craciun!
Comuniunea om-natura
In deplin consens cu incalzirea globala iti urez un calduros Craciun fericit!
Urare cinica de Craciun
Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun, guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului special pe Sarbatori!
Craciun ecologic
Ca urmare a eforturilor organizatiilor pentru protectia animalelor, renii de la sania lui Mos Craciun au fost reintegrati in habitatul lor natural. In consecinta, anul asta Mosul nu poate veni cu cadouri!
Mos Craciun evreiesc
HO! HO! HO! Craciun fericit! Doreste cineva sa cumpere cadouri?
04 Ian 2012, 06:35

Plus intrebarea: oare cate scrisori primeste (in fiecare decembrie) bietul Satan de la copilasii dislexici (sau numai proaspat/incomplet alfabetizati)? trebuie sa fie innebunitor.
04 Ian 2012, 18:08
Ai vrut sa spui Santa, nu? Sau chiar satan??
04 Ian 2012, 18:29
Pare un caz clasic de lasa ca stie mai bine mosu' ce vrei. Cum naiba sa vrea micutul Tommy o papusa Lady Ga Ga? Poti sa fii gay la o varsta asa mica? Not that there's anything wrong with that, of course.