Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: CONSTANTA - intalnire lunara

02 Dec 2011, 00:12

Bine ne-ai gasit :)
Felicitari pentru achizitie si, ca si colegului de mai sus, iti dorim multi km fara incidente si s-o stapanesti sanatos.
De gasit sau intalnit, te poti intalni cu noi la adunarile lunare. ca sa nu repet ce-am scris, da-i cu scroll-ul mai sus vreo 7 posturi si citeste ce-a scris martini, reprezentantul zonal al CFR, pe Constanta :)) - a se citi ClubFordRomania -
Numai bine!

02 Dec 2011, 09:10

$1 scrie:$2 sa ma retrag definitiv, de data asta, de pe acest forum

Imi cer scuze in numele colegului nostru, e posibil sa fi fost o neintelegere la mijloc. Nu stie cine esti, ce varsta ai, ce ocupatii ai avut si ce pasiuni inca mentii, cand te vor cunoaste si ceilalti colegi vor vedea ca au de invatat multe de la tine. Atat va spun: cand styx1 participa la raliuri noi ne jucam cu lopatelele in nisip la mare...

Asa cum ti-am scris si in mesajul privat, te rugam sa reconsideri decizia ta si te asteptam cu cea mai mare caldura la intalnirile noastre, fie ele si ad-hoc.

Respect Iulian! =D>

02 Dec 2011, 09:21

avem rezervare, avem valoare! ora 16 funny people.

$1 scrie:$2hiaaaar...martiniiiii..vreau si eu un filmuletz cu sunetul produs de evacuarea meaaa ^:)^

rezolvam.

02 Dec 2011, 09:47

posibil sa ajung si eu. :D

CONSTANTA - intalnire lunara

02 Dec 2011, 12:37

Si eu imi cer scuze in numele colegului asta cu ochii sensibili si impertinent. Eu sper sa te mai vad pe forum cat si la intalniri!

Sent from my iPhone using Tapatalk

02 Dec 2011, 17:23

Vin si eu sambata :)

02 Dec 2011, 19:15

Am rezervat masa pentru 14 persoane, camera din spate, nu cred sa fie probleme daca venim mai multi, cu cat mai multi cu atat mai bine!

PS: are vreunul o camera foto buna cu care sa facem cateva poze de grup inainte de a ne afuma (atat la propriu cat si la figurat) ?

02 Dec 2011, 19:20

am eu o compacta de 12 mpx Fujifilm..si 2 GB spatiu....:D daca vrei o aduc eu

02 Dec 2011, 23:07

te rog. cred ca e arhisuficienta.

03 Dec 2011, 15:15

hm...banuiesc ca va pregatiti de petrecere...
e lasa ca voi fi prezent data viitoare.
sper sa beti un pahar si pentru mine

CONSTANTA - intalnire lunara

03 Dec 2011, 16:12

Live :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
FiÅŸiere ataÅŸate
ImageUploadedByTapatalk1322921485.100700.jpg

03 Dec 2011, 17:05

banuiesc ca urmeaza un live streaming de la urmatoarele intalniri ;)
f tare

03 Dec 2011, 20:36

live streaming din Funny people gasiti pe Tragecuochiu.ro ..am uitat sa zic :">

03 Dec 2011, 22:04

ma certam cu chelnerita, ii explicam ca ii cunosc mai bine stocul :))

04 Dec 2011, 01:43

@styx1... imi pare rau ca m'am luat de tine. Cred ca m'am lasat acaparat de atmosfera tensionata pe care o vad pe forum in ultima vreme ...
Plus ca facusem in perioada respectiva mai multe drumuri in care'am fost deranjat de unii cu farurile lor si cum doar pe tine te'am prins (nu pot zice neaparat ca m'ai deranjat, dar pe tine te'am putut remarca din trafic), m'am descarcat asupra ta ... si nu era cazul

Sper sa treci peste spusele mele, mai ales ca vad ca esti apreciat de colegii din CT si probabil nu numai ...

Numai bine ;)

04 Dec 2011, 09:10

Multumim Andrei ca ai revenit la ganduri mai bune :)

In alta ordine de idei Pheno a strecurat ceva foarte tare http://www.tragecuochiu.ro/live-cams/fu ... le-inside/ unde cei de acasa ne puteau urmari live, camera e indreptata fix spre mesele unde am stat noi.

04 Dec 2011, 12:24

Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu la intalnire se pare ca a fost fun...munca asta :D,maybe next time

04 Dec 2011, 14:07

@liviu - vii la anu' si la multi ani !

06 Dec 2011, 16:30

cred ca s-a consumat zeama de varza a doua zi...
dar fiind soferi, deh...intalnire membri "club Ford", presimt ca ati terminat sucul de portocale din bar :))

18 Dec 2011, 14:45

in caz ca nu ne mai auzim pana de sarbatori...
"Sarbatori Fericite tuturor si La Multi Ani !!!" ho ho ho

18 Dec 2011, 21:17

Sarbatori Fericite tuturor fordistilor!

PS: mai e cineva prin oras intre Craciun si Revelion sau raman eu singurul strajer al cetatii tomitane?

19 Dec 2011, 19:44

eu nu plec din oras..din lipsa de finante :)

19 Dec 2011, 20:21

eu plec la parinti dar ma intorc dupa craciun

20 Dec 2011, 10:43

atunci poate intre 27-30 poate ne mai vedem. care poate scrie pe aici si ne urnim. v-a placut la ceai sau vreti sa ne intalnim cu masinile?

20 Dec 2011, 11:02

daca e viscol afara cred ca prefer la un ceai. mai ales ca nu am ajuns data trecuta :D

20 Dec 2011, 11:24

Placut la ceai , sper sa reusesc sa va vad la sfarsit de an. Daca nu , sarbatori cu liniste va urez tuturor!

20 Dec 2011, 14:13

tot ceai zic si eu..cu vremea asta nu iti vine sa stai afara..

20 Dec 2011, 21:54

si eu tot spre ceai inclinam insa nu am vrut sa va influentez. ceai ramane atunci acum doar sa stabilim o zi cand e mai convenabil pentru toata lumea. eu unul cam sunt in concediu perioada asta si exceptand cateva "programari" sunt flexibil.

21 Dec 2011, 00:43

Si eu raman p'acasa pana pe 30-31, iar in mod normal acum ar trebui sa pot veni si eu la ceai ...

21 Dec 2011, 10:11

28 dec? suna bine?
Răspunde