de ihrive » 16 Ian 2012, 23:48
Principiul competitivitatii nu putea decat sa aduca un plus de performanta sistemului sanitar, Arafat nu a facut decat sa infiinteze o fundatie SMURD care actioneaza pe teritoriul jud. Mures, vine si cere bani acei 2% care sa-i directionezi catre fundatia lui insa acesta nu actioneaza decat pe raza judetului mai sus mentionat, deci se foloseste de asemanarea denumirilor celor doua entitati anume fundatia lui si serviciul MI SMURD pentru a trage bani in fundatie.
Asta a fost primul lucru care a reusit sa ma enerveze si sa-l displac pe acest individ, dupa care atitudinea de genul nu faceti ca mine strang jucariile si plec acasa se potriveste la gradinita nu in pozitia pe care o ocupa domnia lui, asta a fost punctul doi.
SMURD nu se privatiza nici nu disparea, eu am citit proiectul de lege, pur si simplu aducea concurenta pe piata ceea ce este un lucru sanatos, toata lumea spune ca SMURD este un serviciu eficient.... de unde stiti? sunteti siguri ca nu se poate mai bine? va spun eu nustiti, fiindca nu aveti termen de comparatie, numai prin concurenta putem aduce eficientizarea serviciilor din Romania.
Pe scurt obiectivul meu ca salvare este sa duc pacientul x in cel mai scurt timp la spital, fiecare minut conteaza, vorbiti va rog cu o persoana a cerei ruda a murit fiindca a ajuns salvarea tarziu si incercati sa-i explicati ca nu vrem si salvari private ca ajung mai repede si iau banii.
Este deadreptul comic, cat de imbecil sa fi ca sa nu vezi ca nu ma intereseaza cine ma duce la spital poate sa fie si Sf. Petre daca ajung cand am nevoie mai repede cu 10 minute ma doare in cot de SMURD si de Arafat.
Daca tu care ai iesit in strada si ai vandalizat Teatrul National ca sa-ti exprimi nemultumirea, asa cum au facut si alti imbecili huligani inaintea ta cu Biblioteca Nationala acum 20 si ceva de ani o sa ai un atac cerebral si o sa ajunga salvarea in 20 de minute la tine o sa stii ca ai gresit.
Judecand la rece exzista un dispecerat comun 112 acest dispecerat era si pentru SMURD si pentru operatorii privati, interesul pacientului este sa ajunga mai repede la spital ergo cine ajungea la pacient primul lua banii este foarte simplu si eficient, SMURD nu putea sa spuna ca nu a ajunsa din motive obiective, au masini noi si de firma, au motorina, au tot ce le trebuie de ce se tem de competitie? nu cumva ca atunci nu va mai merge cu "lasa ma ca merge si asa....?"
Cat priveste sintagma cu ajunsul cutitului la os o sa-ti spun un lucru, inflatia este la cote minime de dupa 89, leul are un curs stabil, ratingul de tara nu a scazut, ce mai vrei dragule?? salarii compensatorii? bani aruncati pe fereatra cu ajutoare sociale platite saracilor cu vile pe la marginea orasului? nu esti multumit cu cat castigi schimba-ti locul de munca, eu unul sunt multumit de exemplu, si sunt 100% deacord cu politica guvernului Boc si a presedintelui Basescu, frustrarile personale sunt mai usor de directionat catre cineva strain, altul este mereu vinovat, este mult mai greu sa vezi ca poate esti tu vinovat, poate nu sti tu sa faci bani sa traiesti bine insa sunt foarte multi care stiu si traiesc bine.
Romania este plina ochi de masini scumpe, ultimele telefoane le vezi prin Romania, toale de firma, MALL-urile vand in draci, oamenii merg in concedii pe afara, Revelionul se rezerva cu 3 luni inainte altfel nu mai ai loc la munte,fa un experiment cheama pe la ora 1-2 am un taxi prin telefon, este ora cand pleaca oamenii din club sa vedem daca gasesti, hai sa fim seriosi in Romania nu se traieste prost, eu nu am cunoscut medici buni care sa moara de foame, ba din contra conduc masini de 40.000 Euro, ies in strada cei care uita pansamentul in tine la operatie profesorii la fel uita sa spuna ca fac meditatii cu 6 copii o data si iau in medie 60-70 de lei de la fiecare, sunt satul de porcariile astea, traim prost dar ce ai facut ca sa traiesti bine? astepti sa-ti dea Boc? asteapta pana o sa-ti lipesti burta de coaste Boc nu trebuie sa-ti dea nimic, pune mana si fa ceva ca sa traiesti mai bine.