ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

It's now safe to turn off Romania

28 Oct 2011, 18:44

Nene Robert parca ziceau astia ca cine nu a fost recenzat pana pe 31 luna asta e obligat ca in termen de 15 zile sa se duca la primaria de care apartine si sa verse tot.

De asemenea, de azi poti sa te recenzezi singur cica "on line". Adica intri pe recensamantulpopulatiei.ro sau ceva de genu', descarci formularele, citesti ghidul de completare de pe site, completezi formularele si le trimiti cu posta, pe fax sau mail la primarie. Atentie ca daca vrei sa faci asa cica trebuie sa ii informezi in avans ca sa nu mai treaca recenzorul pe la mata. Ai toata informatia pe site.

Amenzi nu stiu daca se vor da, dar eu unul nu ii cred in stare.

Re: It's now safe to turn off Romania

28 Oct 2011, 19:12

oricum nu le-ar plati nimeni; eventual s-ar gasi idei de a le contesta in instanta, in purul spirit romanesc de a contesta orice

29 Oct 2011, 07:29

Asta cu autorecenzatul e cea mai tare ,daca ai pica pe vreun vecin ii dai o mina de ajutor si-l "autorecenzezi " :)) :))

30 Oct 2011, 11:13

La capitolul brand de tara cred ca ne-am gasit vocatia. Poza asta:
Imagine

noi o stim, insa mai nou este renumita pe Facebook. De ce? Pentru ca apare aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 5095231211, adica pe pagina de Facebook a scriitorului Paulo Coelho! Foarte tare... =))

30 Oct 2011, 21:33

=)) super tare poza! Sa nu te mire ca exact asta este si reputatia muncitorilor spanioli , nu degeaba au o vorba " uno trabajando y diez mirando - unul munceste si zece privesc" si coincidenta sau nu chiar sun 10 care "asista" =))

01 Noi 2011, 12:18

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... l-cnu.html

Sa il caute la depozitele de fier vechi din zona :))

24 Noi 2011, 22:39

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-107 ... j-cluj.htm
In sfirsit un "ales" care se preocupa de problemele comunitatii :D
=)) =))

25 Noi 2011, 08:59

Pai probabil stie ca se va caza pe acolo mai devreme sau mai tarziu. Isi pregateste omul "camera de hotel". :))

22 Dec 2011, 12:23

http://www.gandul.info/news/un-colindat ... rs-9085729

Un colindător ar fi fost ÎMPUŞCAT în Bucureşti. Un bărbat ar fi tras asupra colindătorului care purta BLANĂ DE URS

S-a petrecut pe b-dul Libertatii unde locuiesc multi bugetari smecheri :)

22 Dec 2011, 12:49

$1 scrie:$2Un colindător ar fi fost ÎMPUŞCAT

Ia seama, Hrusca, strange-ti lerul si tai-o!

22 Dec 2011, 12:52

=)) =))
lasa-i pe astia mai tineri !!!! :))

04 Ian 2012, 19:03

http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 49181.html

"Magistratul explică pas cu pas filmul excursiei elevilor de la Jean Monnet, în timpul căreia au avut loc actele sexuale dintre profesor şi elevă şi arată de ce în cazul de faţă nu putem vorbi de o infracţiune." :-O

Oare ce intelege respectivul judecator prin termenul de "corupere de minori " :-??

04 Ian 2012, 23:04

eu ma minunez la chestia cu "sex cu o minora"!la cate partide de sex a avut inainte s-o mai incadra la "minora"?!ce facem cu cei care au fost beneficiarii anteriori ai "capriciilor" minorei?
imi "place" ca al'de fane spoitoru,bercea mondialu',nutu camataru' si alti pitpalaci de genul asta nu sunt pericol public,in schimb fraieru' asta sta de 2 luni la parnaie ptr cateva minute de "placeri" cu o destrabalata. pana si nemernicul ala teapan de beat de a omorat taximetristul si fata e liber.

04 Ian 2012, 23:12

Cataline nu inteleg de ce te minunezi asa. Mai avea 2 saptamani pana la majorat, tacsu e cocalar cu ceafa lata si ea era saraca ciuruita :))

Nu stiu ce naiba se intampla in scolile din ro dar oricum ma bucur ca am baiat :))

04 Ian 2012, 23:24

Officer: linistea tatilor de baieti e doar una de suprafata... le pot comite si baietii BIIIG TIME...

05 Ian 2012, 11:40

Ma minunez ca un judecator poate sa gindeasca asa :-?? ,bine ca n-a zis : da-o dreacu da bagaboanta ,si io i-o trageam dac-o prindeam ! =))
Si eu am baiat :-" ....da are si Nic dreptate :D

05 Ian 2012, 12:38

Cataline, e bine pus subiectul la "safe to turn off", dar privit din fix cealalta parte. Au ajuns panaramele astea care au un tata cu ceva bani sa se razbune ca ala cu care si-au tras-o de bunavoie nu le mai vor, e grav.

Si acu sincer, referitor la
$1 scrie:$2are ce intelege respectivul judecator prin termenul de "corupere de minori "

zi: tu ar fi trebuit sa faci vreo zi de puscarie sau nu? ;)
Ultima oară modificat de adicristea pe 05 Ian 2012, 15:00, modificat 1 dată în total.
Motiv: Corectat 'o' cu 'le'

05 Ian 2012, 13:54

Eu glumeam. Daca ne ajuta Dumnezeu ne da si fata :)

05 Ian 2012, 14:01

Pare mai degraba un caz clasic de "corupere de majori"...pentru ca barbatii sunt slabi.

05 Ian 2012, 15:58

lasand subiectul cu profesorasul la o parte,mai grav mi se pare felul cum functioneaza justitia in romania,unde mori cu dreptatea in brate.platim in urma proceselor la cedo o groaza de bani din buzunarul tuturor,in loc ca cei vinovati sa plateasca.ar trebui,ca si in cazul medicilor,sa-si faca asigurari de "malpraxis" juridic(alt termen nu mi-a venit in minte) in cazul unei erori judiciare sau sa plateasca din buzunarul propriu atunci cand gresesc intentionat.nu mai spun de sanctiunile disciplinare care ar trebui sa le fie administrate.

06 Ian 2012, 10:49

Ca sa schimb si eu subiectul. Fondurile europene.
Deci avem asa: coana europa zice haide ba ca va vad oameni seriosi luati de aici un purcoi de bani. Tot ce trebuie sa faceti e sa-mi aratati cum o sa-i cheltuiti ca nu cumva sa se piarda (nu pentru ca nu as avea incredere in voi doar pur si simplu n-am incredere in voi). Intr-o tara in care toata lumea, de la vladica la opinca, se plange ca nu sunt bani vine cineva din afara si ne pune la dispozitie o suma respectabila.
Rezultatul e cat? 5% am luat pana acum?
Facand o paralela cu finantele interne, banii nostri, pentru care nu ne cere nimeni socoteala cum ii cheltuim putem sa ne dam seama cam cat la suta din acesti bani sunt cheltuiti in mod eficient, la standarde normale (sa nu le zicem europene). Sa nu te apuce plansul? Va dati seama ce jale ar fi daca guvernul ar cere socoteala in mod serios pentru cum sunt cheltuiti banii publici in toata tara? Atata incompetenta cata am vedea ne-ar deprima definitiv.

09 Ian 2012, 15:21

pai stii tu pe cineva pe care il intereseaza banii europeni,daca lui nu-i pica nimic in buzunar?!vrei sa-si arda ultimii neuroni ca sa acceseze fondurile?

13 Feb 2012, 09:11

http://www.academiacatavencu.info/actualitate/becali-face-deszapezire-pana-la-ultima-oaie.html

Trist dar de cele mai multe ori aceasta este atitudinea romanilor fata de aceste situatii. Ne-am obisnuit sa stam cu mana intinsa si sa avem parte de tot si toate fara munca. Orice lucru cere munca si sacrificii iar romanilor din pacate nu o sa le intre curand in tartacuta lucrul acesta. :(

13 Feb 2012, 22:30

eu ma rog ca in romania sa apara tot mai multi ciobani ca al'de becali(gigi,nu verii!),care atunci cand e cazul mai si dau inapoi la societate ceva.de tiriac si patriciu sunt lamurit!
in alta ordine de idei,imi aduc aminte ca prin toamna,oprisan de la vrancea,care conduce judetul de 20 ani,a aruncat banii pe festivalul vinului,ptr ca vrancenii trebuiau sa se si distreze,nu?!,iar acum plange ca nu-s bani ptr deszapezire si trebuie sa-i dea guvernul!in austria si germania(in special),satele sunt inconjurate de crânguri,la fel si autostrazile,care nu permit formarea de troiene.la noi s-a taiat in nestire tot,inclusiv versanti intregi cu paduri!ce e acum e mic copil pe langa ce urmeaza cand se topesc zapezile!

13 Feb 2012, 23:19

acum mergem cu schiurile si bocancii. peste o luna o sa mergem cu barcuta si cizme de cauciuc.
la munte zapada are 1.80 si tot ninge. iar cand s-o topi toata zapada.....

13 Feb 2012, 23:24

$1 scrie:$2u ma rog ca in romania sa apara tot mai multi ciobani ca al'de becali(gigi,nu verii!),care atunci cand e cazul mai si dau inapoi la societate ceva...

Imi aduc aminte cand si-a cerut donatia inapoi de la manastire... A aceluiasi gb. :D

14 Feb 2012, 02:33

Foarte bine le-a facut!

14 Feb 2012, 08:14

Eu nu prea am vazut stiri cu Biserica ca a adapostit oameni ai strazii sau au dat bani pentru oamenii prinsi sub zapezi. Si chiar are de unde!

14 Feb 2012, 09:03

Poate pentru ca nu a facut asta...? :D

14 Feb 2012, 10:03

fara a-l aprecia pe gb in alte chestii(omul este total needucat,e totusi fiu de cioban si nu ascunde lucrul asta),inclusiv ca proprietar de club de fotbal si politician,nu pot sa nu remarc totusi ca acelasi gb a fost cam singurul(era sa-l uit pe gica popescu!) cu dare de mana(si aici ma refer la donatii consistente,caci au fost mii de cazuri de oameni simpli care si-au rupt de la gura sa ajute semenii,spre deosebire de politicienii si parvenitii ce controleaza tara!) cand a fost vorba de sinistrati si cazuri sociale.ca sa nu mai vorbim de bisericile ridicate din banii lui.despre BOR,numai de bine!la ei traseul banilor e invers:de la amarati la ei!si uite asa ajung sa-l apreciez si pe gunoierul sef al rromaniei ,prigoana senior,care a propus impozitarea averilor si veniturilor bisericii!astept cu interes si o propunere de impozitare a averilor tiganilor!
Subiect închis