ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
05 Ian 2012, 11:55
poate el stie ca LadyGaga e baietel
05 Ian 2012, 12:08
eu as zice ca tommy nu e nici gay si nici nu crede ca lady ga ga e baietel. tommy e precoce.
05 Ian 2012, 13:54
Va recomand niste chiloti... pentru ca tot e iarna ...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
![daily_picdump_819_640_02[1].jpg (68.78 KiB) Vizualizat de 4376 ori daily_picdump_819_640_02[1].jpg](./download/file.php?id=124730&t=1)
05 Ian 2012, 16:31
:geek: Cred ca am greșit topicul..
07 Ian 2012, 17:45
Phuuaa...deci baiatul ala
ori e prost,oare e prost..?..care din doua!...da nuuu,e fake..
09 Ian 2012, 10:31
Pagina 3 excelenta: Iti alegi ingredientele si noi o facem tot cum vrem (Piţa la alegere), Merge la o bere (Piţa cu Nimic)

PS. Te deranjeaza daca preiau pozele?
PPS. Vad ca sunt si la ei pe site:
http://www.pizzalabomba.ro/meniu.html
09 Ian 2012, 14:29

as vrea si eu una "mananci aici si mori acasa"!de neam prost!
oare livreaza si in tara?!

mariane,ai mancat?spune-ne si noua cum e!
09 Ian 2012, 14:54
Desi in vara am fost prin Gura Humorului, nu am stiut de restaurantul respectiv.
@adicristea: nu am nimic impotriva, nu am copyright pe ele. Si eu le-am preluat

.
09 Ian 2012, 15:06
marfa
supertare

(atat partea cu meniurile cat si videoclipul)
09 Ian 2012, 15:49
Chiar daca nu e nimic de ras, dar is foarte tari "baietii". Chiar ca voci de 10+.
09 Ian 2012, 17:51
nu stiu daca e de ras sau de plans:
Programul "Ultima casă"
: Creşte ajutorul de înmormântarehttp://www.adevarul.ro/financiar/ajutor ... 37845.html
09 Ian 2012, 19:13
"Azi mi-am concediat asistentul (secretarul). De ce am făcut-o? ...
Era ziua mea. Împlineam 37 de ani şi, să zicem, nu mă simţeam chiar aşa de bine ...
În acea dimineaţă, când m-am trezit, am mers la bucătărie să
beau o cafea, aşteptându-mă ca soţul meu să îmi spună: "La mulţi ani, iubito!"...
Dar nu mi-a zis nici măcar bună ziua... (ce dobitoc).
... Mi-am zis: "Na, ăsta-i bărbatul pe care-l merit..."
Mă gândeam: "Copiii sigur îşi vor aminti", dar când au coborât la micul dejun, nici unul nu a zis nimic.
Aşa că, am ieşit din casă destul de supărată, dar m-am simţit un pic mai bine când am intrat în birou şi asistentul meu mi-a
zis: "Bună ziua, şefa. La mulţi ani!"
În sfârşit! Cineva şi-a adus aminte...
Am lucrat până pe la ora două, când asistentul meu a intrat la mine în birou spunându-mi: "Ştii, şefa, e o zi superbă, şi cum e ziua ta, am putea merge să mâncăm împreună... doar tu şi eu..."
Am acceptat şi am mers într-un loc destul de intim.
Ne-am simţit foarte bine, am râs, ne-am amuzat copios şi când să ne-ntoarcem, propuse: "Cum ne-am simţit atât de bine azi, mai bine nu mai mergem la birou.
Hai mai bine la mine în apartament.. să bem ceva"
"Bine!", am zis... şi am mers la el acasă.
În timp ce serveam un Martini, îmi spuse: "Dacă nu te deranjează, o să merg până în cameră la mine să mă îmbrac mai comod..."
"Bine, cum doreşti", i-am spus. După aproximativ 5 minute, ieşi din cameră cu un tort imens, cu 37 de lumânărele, urmat de soţul, fiii, prietenii mei, şi toţi colegii de la birou, cântându-mi: "Mulţi ani trăiască... mulţi ani trăiască..."
Şi acolo eram eu: goală, fără sutien, fara chiloţei, întinsă pe canapeaua din sufragerie, aşteptându-l pe dobitocul asta! Ei... şi l-am concediat. Aşa ceva nu se face!!!...
09 Ian 2012, 19:28
Aha, asta-i varianta cu secretarul. Cu ceva vreme in urma citisem si varianta cu secretara.
09 Ian 2012, 21:34
Fuarte tare...

...sa se invete minte sa mai cheme "meseriasi" de ocazie,neica nimeni dintraia de lucreaza pe o tuica...ei zic ca daca au schimbat un obertain la o baterie,gata,sunt meseriasi..

..dar totusi,daca a reusit sa faca asta..e ceva.
10 Ian 2012, 08:58
Da' ce
daca arunca blocu' in aer cum era?
10 Ian 2012, 09:57
Dar n-am inteles un lucru. Zicea reporterul, ca celor de la compania de gaze le-a luat o gramada de timp sa scoata apa din centralele termice!!! Pai nu acolo ii e locul??
Oricum e super tare.
Va dati seama au sunat locatarii la compania de gaze si s-au luat de ei: "Domne ce gaz de proasta calitate. Imi stinge chibritul cand dau sa aprind aragazul" sau "Domne gazul e cam umed"
10 Ian 2012, 19:10
Mariane,apa a intrat pe coloana de gaz,asta inseamna ca a intrat in toate aragazele care au dat drumul la robineti,si in toate regulatoarele,filtrele,electrovanele,diuzele de gaz de la centrale,si apa cu gazul nu se intalnesc in centrala,fiecare are circuitul ei,si nasol este ca presiunea gazului este de maxim 0.6 milibari,iar presiunea coloanei de apa rece ajunge si la 5 bari,si din aceasta cauza au zis ca le trebuie cateva zile sa scoata apa,pentru ca s-au umplut tevile sau cum le mai zice coloanele sau instalatiile de gaz cu apa,si intr-un metru de teava de gaz poate sa intre pana la cativa litri de apa...deci au ceva de munca,mai ales la centrale...dar ata ete,prostia si distractia se platesc scump.
10 Ian 2012, 20:28
@Don Gyovany: Stiam, eram doar sarcastic. Doar prin centrala trece apa care e incalzita. La aia ma refeream. N-a iesit gluma...
Oricum merci de explicatii. Nu stiam care e presiunea la gaz...
10 Ian 2012, 20:53
Presiunea gazului maxim 0.6 mbar? Centralele de apartament cu tiraj forțat de 24KW merg la 20-25 mbar presiune gaz metan, maxim 30.