Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
07 Aug 2007, 21:10
va salut pe toti care ma cunoasteti sau care nu ma cunoasteti eu sunt mihai din dr taberei si am un scorpio24valve cel mov care il stiti ,va apreciez mult pt ceea ce faceti si eu am inceput de mic cu sierra acum vreo 12ani si nu m-am lasat pana nu am avut un cosworth cum am vrut eu,acum imi fac si o sierra sedan din 92 sper sa fie ceas adica cu dohc, cu aer ,cu piele ,cu tot ce trebuie dar numai original nimic in plus,pt ca pt alte lucruri gen praguri spoilare sau alte minuni costa mult iar treaba facuta de x sau y nu iese credeti-ma am tot incercat cu bani multi sau putini tot treaba de rahat au facut,asta este parerea mea? eu mai am cateva piese de sierra interior de ghia plastice elemente caroserie geamuri usi va pot ajuta si cu sfaturi binenteles ca nu costa nimic nici eu nu m-am nascut invatat ,ci m-am lovit de ele am avut vreo 40 de sierre si am shimdat detoate pe la altele de la motoare la caroserii la interioare sau alte minuni,va multumesc pt timpul acordat
Editat titlul si mutat la Vanzari.
07 Aug 2007, 22:07
bine ai venit pe forum!
sa pui cateva poze cu masina (la cea mov ma refer), mie mi-a placut destul de mult
08 Aug 2007, 15:10
Mihai tu esti cumva cel care tine masinile acolo unde intorc autobuzele? Am o Sierra albastra si am luat de la tine odata doua tobe (daca tu esti persoana in cauza).
09 Aug 2007, 02:07
da eu sunt
09 Aug 2007, 03:11
Salut! M-ar interesa si pe mine un pret pentru o pompa de benzina submersibila de Scorpio 2.0i cod motor N9D.
09 Aug 2007, 14:47
baaai! mutati topicul la vanzari...
09 Aug 2007, 22:31
120lei
09 Aug 2007, 23:36
Galerie de admisie pt motor de 2,0 Pinto ?
10 Aug 2007, 01:50
un bloc de lumini ptr sierra?ma intereseaza partea stanga,cea cu parghiile de semnal,faza lunga.Mi sa rupt butonul de avarie.Ai asa ceva,daca da..da si un pret
respect...
10 Aug 2007, 02:17
pt astfel de discutii exista partea cu vanzari unde nu e greu sa deschizi acest topic deci va rog sa incercati sa continuati akolo ca nu e mare efort...
10 Aug 2007, 02:18
mersi mult de raspuns...dar nu era pompa de vina.... masa nu era bine pusa...si de-aia nu mai mergea. Mersi oricum
19 Oct 2007, 19:41
am si eu nevoie de un carburator de sierra daca are cineva!daca poate sa ma ajute cineva rog sa ma contactati la adresa de mess
fuyu_fuyu2002@yahoo.com ms