ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Pret Ford nou in afara tarii

08 Aug 2007, 10:23

Poate are cineva idee cu ce bani se poate cumpara un ford nou de la dealer in EU . Din ce am inteles diferentele de pret nu sunt de neglijat.

08 Aug 2007, 11:16

Uite listele de preturi din Germania:

http://www.ford.de/ns7/katalog/-/-/-/-/-/-#

08 Aug 2007, 13:24

Din ce am vazut pe fuga, e cam cu o mie de euro mai mult decat unul dotat la fel in Romania.

08 Aug 2007, 13:26

Eu zic ca ar fi si alte dotari, totusi...
Si ar trebui analizate ofertele de la dealer, nu pe site (cel putin la noi este acel pachet de marketing care nu apare pe nicaieri...).

08 Aug 2007, 13:27

Pai comparam oferta de pe ford.de cu cea de pe ford.ro , nu? Mi se pare corect.

Insa la nemti IVD-ul e in standard (daca nu ma insel).

08 Aug 2007, 13:36

Difera destul de mult pachetele de la noi cu cele din DE.
Si preturile de altfel.

mariusrizea, dupa ce model vrei sa te uiti?

08 Aug 2007, 13:58

Cred se poate cere o oferta prin Fax de la un dealer din Germania.

La versiunea noastra de Ambeint, am adunat contravaloarea din Romania a echipamentelor in plus, si mi-a dat cam cu o mie mai putin decat pretul din Germania. Normal, bazandu-ma pe site.

08 Aug 2007, 14:07

Sunt multe diferente la ceea ce inseamna standard. Un exemplu este ca atunci cand am luat focusul meu in Ro Ambiente insemna 2 airbag-uri, in De insemna 6.

08 Aug 2007, 14:45

Difera si preturile si dotarile.Asta e sigur. :wink:

09 Aug 2007, 18:05

$1 scrie:$2ifera destul de mult pachetele de la noi cu cele din DE.
Si preturile de altfel.

mariusrizea, dupa ce model vrei sa te uiti?

E vorba de un Focus Wagon modelul nou care cu dotarile standard, in Italia in momentul de fata exista o promotie cu care se poate cumpara la pretul de 13500 Euro cu toate taxele incluse, iar daca ai si o alta masina de dat la schimb pretul urca cu 1000 Euro. Nu spun asta fara a ma fi interesat de la un coleg de servici care urmeaza sa plece acasa ( Pescara ) sambata sa si-l cumpere.
Am uitat sa mentionaz ca este de 1.6 TDCI
Ultima oară modificat de mariusrizea pe 09 Aug 2007, 19:31, modificat 1 dată în total.

09 Aug 2007, 19:25

$1 scrie:$2ifera si preturile si dotarile.Asta e sigur. :wink:

te poti interesa te rog, daca esti momentan in Italia insa nu pe internet ci direct la dealer.

diferente

14 Aug 2007, 04:51

Poate am norocul, sau ghinionul, sa stau in Oradea. Din punctul meu personal de vedere, diferenta intre achizitionarea masinii nu tine neaparat de tara (geografic) ci e atitudinea fata de client. Nu insinuez ca in alte tari, costa cu 1000 de euro mai mult si te pupa-n c.., dar ca la noi la nime' altu'. Orice dealer intreg la cap (automat se exclud ai nostrii) stie ca banii adevarati nu ies din vanzarea masinii, ci din momirea clientului pentru servicii de service in si post garantie. Va zic concret ca am o cunostinta dealer in Austria. Oferta lui in noiembrie pentru Fordisti consta in gume de iarna de calitate, poate un pic mai scump ca la "depozite", dar cu jenti de tabla incluse in pret, echilibrarre si tot tacamul. Si iaca asa vine omul inapoi la el cu banii. Cum ........................mea altfel explicati ca:
1. ford are tabel universal de percepere bani/manopera (x ore / x lucrare) valabil in toata europa.
2. tariful orar de aici este identic cu cel din Ungaria.
Cu toate astea, de obicei scap la juma de pret dincolo, cu o cafea moca, si tratat ca unul care a venit sa le dea bani...
CRED CA NU INCAPE PE SERVER CATE OFTICARI PRODUCE ATITUDINEA CELOR DE ACASA
POATE E OFFTOPIC, DAR, DIN PACATE, E ADEVARAT.
In fond, e ca la ABC-ul din colt. Tratamentul FACE diferenta.

14 Aug 2007, 09:26

La noi se profita de faptul ca sunt relativ putine service-uri autorizate Ford, iar cel mai grav mi se pare atitudinea de "musca si fugi"; cand au prins clientul in service, il ard cat pot acum pentru ca nu stiu daca il mai prind vreodata.
Răspunde